DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Οδηγίες συγγραφής διπλωματικών εργασιών

Οδηγίες συγγραφής διπλωματικών εργασιών: Στις περισσότερες σχολές, τόσο του πανεπιστημιακού, όσο και τεχνολογικού επιπέδου, απαραίτητη είναι η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Οι φοιτητές επιλέγουν θέματα, τα οποία σχετίζονται με το αντικείμενο των μελετών τους.

Βέβαια, η συγγραφή μεταπτυχιακής εργασίας, πρέπει να γίνει με τις απαραίτητες προδιαγραφές και να περιλαμβάνει ένα θεωρητικό κείμενο το οποίο να προσεγγίζει κατάλληλα το επίκεντρο του θέματος της.

Η συγγραφή πανεπιστημιακής εργασίας αποτελεί επίπονη διαδικασία, η οποία απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο. Η εμπειρία και η άρτια κατάρτιση των συνεργατών του φροντιστηρίου μας,

είναι παράγοντες που θα καθορίσουν την ομαλή υλοποίηση της διπλωματικής σας.

Οδηγίες διεκπεραίωσης διπλωματικών εργασιών

Η συγγραφή πανεπιστημιακής εργασίας αποτελεί επίπονη διαδικασία, η οποία απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο. Η εμπειρία και η άρτια κατάρτιση των καθηγητών του Φοιτητικού Φροντιστηρίου της DeskNET, μπορούν να διασφαλίσουν την επιτυχία και την ομαλή διεκπεραίωση κάθε εργασίας Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Τα στάδια υλοποίησης μιας  μεταπτυχιακής εργασίας είναι τα εξής:

  • Διερεύνηση κατάλληλης βιβλιογραφίας, ώστε να είναι εφικτή η εκπόνηση εργασίας στο απαιτούμενο μέγεθος που έχει οριστεί.
  • Διαμόρφωση κατάλληλου διαγράμματος ροής σχετικά με την εξέλιξη της συγγραφής εργασίας (ανάπτυξη δομής).
  • Διεκπεραίωση του θεωρητικού μέρους εργασίας όπου να καλύπτονται οι απαιτούμενες προδιαγραφές, στο αντικείμενο της εκάστοτε ειδίκευσης.
  • Εκπόνηση ερευνητικού μέρους της εργασίας, αφού μελετηθεί και επιλεχθεί η κατάλληλη μέθοδο ανάλυσης.
  • Έλεγχος λογοκλοπής της εργασίας και ποιοτικός έλεγχος, από το εξειδικευμένο προσωπικό του αντίστοιχου τμήματος.
  • Διεκπεραίωση διορθώσεων, οι οποίες ενδεχομένως θα ζητηθούν από τον / την επιβλέπων.
  • Διεκπεραίωση παρουσίασης της εργασίας σας (ppt).

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.