DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)», διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση της σειράς προσκεκλημένων διαλέξεων “Meet the experts” (ακ. έτος 2023-24), την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 19:00.

Η σειρά διαλέξεων φιλοδοξεί να φέρει τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Προγράμματος αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου του Τουρισμού, σε επαφή με ειδήμονες του κλάδου που θα παρουσιάσουν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα του Τουρισμού.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, Κοσμήτορας της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα.  Έχει διατελέσει CEO και Κοσμήτορας στο International Management Institute, IMI στη Λουκέρνη της Ελβετίας για 13 χρόνια και είναι ενεργός με διεθνή διδασκαλία στην Ελβετία, τον Καναδά, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ, μεταξύ άλλων.

Η διάλεξη, που έχει τίτλο “Digi-Tourism: Μεταμορφώνοντας μια Παραδοσιακή Βιομηχανία”, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube (https://youtube.com/live/ETFHr9BXr7M?feature=share) και η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη και ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: eap.gr