DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Φοιτητικό φροντιστήριο στην Καβάλα

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Καβάλα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Στην πόλη της Καβάλας λειτουργεί η Σχολή Θετικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με τα εξής τμήματα: Φυσικής, Χημείας και Πληροφορικής. Επίσης υπάρχουν 2 τμήματα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος τα οποία είναι: Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και  Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής.

Το κόστος διαμονής στην πόλη της Καβάλας, κυμαίνεται από 180 έως 330 ευρώ το μήνα, για ένα στούντιο ή διαμέρισμα έως 80 τ.μ.
Για τους φοιτητές που δικαιούνται δωρεάν στέγαση, λειτουργεί Σπουδαστική Εστία, η οποία διαθέτει 230 δίκλινα δωμάτια με κοινόχρηστες τουαλέτες και λουτρά. Στους χώρους των κτιρίων που στεγάζεται η εστία διατίθεται και internet.
Η διασκέδαση στην πόλη της Καβάλας προσφέρει ότι επιθυμεί ένας φοιτητής. Από καφέ στο λιμάνι της πόλης, μέχρι φαγητό στα πολυάριθμα καταστήματα εστίασης ή ποτό στα club της περιοχής. Για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, υπάρχουν 2 κινηματογράφοι εν λειτουργία.
Η Καβάλα συνδυάζει μοναδικά ιστορία, πολιτισμό και αρχιτεκτονικά αξιοθέατα. Η Παλιά Πόλη της Καβάλας με ιστορία 2.500 χρόνων προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και η θέα από το κάστρο στην κορυφή του λόφου είναι ανεπανάληπτη.


Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, είναι το Imaret, κάτω από την Παλιά Πόλη, το οποίο χτίστηκε αρχές του 19ου αιώνα από τον Μεχμέτ Αλή και πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επισκεφτεί να απολαύσει φαγητό ή ποτό.
Σημαντικά σημεία της Καβάλας για επίσκεψη είναι οι ανακαινισμένες καπναποθήκες, οι Καμάρες, το τοξωτό υδραγωγείο μήκους 270μ. και ο Παλιός Φάρος.
Ένα από τα μεγάλα ατού της πόλης είναι οι κοντινές παραλίες που μπορεί να επισκεφθεί ο φοιτητής, όπως οι Αμμόλοφοι και η Αμμόγλωσσα Κεραμωτής.

  • Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – ΔΙΠΑΕ Σχολή Θετικών Επιστημών (Τμήμα Πληροφορικής)

Το Τμήμα Πληροφορικής δημιουργήθηκε το 2019 από το υπάρχον μέχρι τότε Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ μετά τη συνένωση τεσσάρων ιδρυμάτων στη Βόρεια Ελλάδα, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Το Τμήμα παρέχει προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ένα σημαντικό αριθμό σύγχρονων μαθημάτων. Από τα μαθήματα αυτά ένας μεγάλος αριθμός, υποχρεωτικά και επιλογής, είναι μαθήματα του 6ου, του 7ου και το 8ου εξαμήνου από τα οποία οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.
Ως συνέχεια προηγούμενου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τμήμα λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπολογιστών».

  • Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – ΔΙΠΑΕ Σχολή Θετικών Επιστημών (Τμήμα Φυσικής)

To Τμήμα Φυσικής συνδυάζει περιοχές που εμφανίζουν εξαιρετική συμπληρωματικότητα και συνδυάζουν μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον με τη σπουδαιότητα των εφαρμογών τους. Το ακαδημαϊκό προφίλ του Τμήματος Φυσικής βασίζεται σε ένα σύνολο κοινά αποδεκτών αρχών, αξιών και πεποιθήσεων που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ποιότητα, την αριστεία, την συνεργασία και την συμβουλευτική.

  • Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – ΔΙΠΑΕ Σχολή Θετικών Επιστημών (Τμήμα Χημείας)

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Χημείας στην Καβάλα σχεδιάστηκε αντίστοιχο με αυτά των καλυτέρων Πανεπιστημίων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Υπηρετεί με συνέπεια, σε έκταση και εμβάθυνση, όλες τις πειθαρχίες της Χημικής Επιστήμης. Συγχρόνως παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην Επιστήμη του Πετρελαίου, δια μέσου της κατεύθυνσης στη «Χημεία και Τεχνολογία Πετρελαίου», 7ου και 8ου εξαμήνου. Παράλληλα η κατεύθυνση στη «Χημεία και Τεχνολογία των Υλικών» συνδυάζει κατά τρόπο συνεκτικό τη Χημεία με την επιστήμη των υλικών και τις συναφείς πειθαρχίες της επιστήμης του Μηχανολόγου Μηχανικού και της κυκλικής οικονομίας μέχρι τη νανοχημεία και τα νανοϋλικά.

  • Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – ΔΙΠΑΕ Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας)

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος είναι ένα νέο σύγχρονο Τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της έρευνας και της διδασκαλίας στο επιστημονικό πεδίο της Διοικητικής Επιστήμης και της Τεχνολογίας, προς όφελος της κοινωνίας και της επιστήμης. O σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία στελεχών που θα συνδυάζουν τις επιστημονικές γνώσεις της διοικητικής επιστήμης και τις απαραίτητες οργανωσιακές και ηγετικές ικανότητες, πλαισιωμένες με τις επιστημονικές γνώσεις και τις ικανότητες αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικότερα της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.

  • Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – ΔΙΠΑΕ Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής)

Οι σπουδές στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής αποσκοπούν στην εκπαίδευση και υψηλή κατάρτιση των φοιτητών σε σύγχρονα θέματα των πεδίων της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, χωρίς να παραβλέπουν την σημαντικότητα άλλων πεδίων όπως των διοικητικών (management), πληροφοριακών, νομικών, μαθηματικών κλπ.
Το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής αποτελείται από δύο (2) Τομείς Μαθημάτων, τον Τομέα «Λογιστικής & Πληροφορικής» και τον Τομέα «Οικονομικών μαθημάτων & Συναφούς Υποδομής». Η διάρθρωση αυτή σε δύο τομείς ανταποκρίνεται πολύ καλά στην αποστολή του τμήματος, αφού περιλαμβάνει τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών του τμήματος.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.


Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.