DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Φοιτητικό φροντιστήριο Ιωάννινα

Φοιτητικό φροντιστήριο Ιωάννινα

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στα Ιωάννινα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Η πόλη των Ιωαννίνων θεωρείται από τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις, με σχεδόν 30.000 φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα απόσταση από το κέντρο και έχει 14 τμήματα όλων των κατευθύνσεων.
Για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπάρχει δυνατότητα διαμονής στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου στο χώρο της πανεπιστημιούπολης. καθώς και σε δωμάτια της Εστίας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.
Για όσους φοιτητές επιθυμούν να νοικιάσουν διαμέρισμα μπορούν να επισκεφτούν το site enoikiazetai με πληροφορίες για την εύρεση στέγης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Στην Πλατεία Πάργης βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά καταστήματα εστίασης, όπως και στην λεωφόρο Δωδώνης, τον πιο κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων.

Φοιτητικό φροντιστήριο Ιωάννινα
Φοιτητικό φροντιστήριο Ιωάννινα

Τους μήνες που ο καιρός το επιτρέπει, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα που βρίσκονται στη λίμνη, είτε για καφέ, είτε για φαγητό, είτε για ποτό.
Τα Ιωάννινα προσφέρουν και πολλά ιστορικά αξιοθέατα. Κάποια από αυτά είναι το κάστρο των Ιωαννίνων, το Νησί των Ιωαννίνων, το αρχαιολογικό μουσείο, η δημοτική πινακοθήκη, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, ενώ μπορούν να οργανώσουν εκδρομές στο Ζαγόρι, στο σπήλαιο Περάματος, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, στο φαράγγι του Βίκου και στη Δρακολίμνη.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Φιλοσοφική Σχολή

Η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Φιλολογίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας και Φιλοσοφίας

  • Τμήμα Φιλολογίας

Σκοπός του Τμήματος Φιλολογίας, ιδρυτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι αφενός να παράσχει επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση στους νέους φιλολόγους, αλλά και να τους φέρει σε επαφή με όλες τις πτυχές και εκφάνσεις του λόγου, από τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής σκέψης και γραμματείας έως τη σύγχρονη νεοελληνική λογοτεχνία, ώστε να συντελέσει στην επιστημονική και πνευματική τους ολοκλήρωση. Το Τμήμα απονέμει πτυχίο τριών ειδικεύσεων: Κλασικής Φιλολογίας, Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας.
Ελάχιστη υποχρεωτική διάρκεια φοίτησης: οκτώ (8) εξάμηνα.

  • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Η εκπαίδευση των φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας έχει ως στόχο τη διδασκαλία της μεθοδολογίας για την επίλυση παλαιών και νέων επιστημονικών προβλημάτων, την καθοδήγηση στον εντοπισμό και έρευνα των αρχειακών πηγών, στον εξοπλισμό των φοιτητών με τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στις βασικές κατευθύνσεις των Ιστορικών και Αρχαιολογικών Σπουδών, καθώς και της Λαογραφίας. Η εκπαίδευση συμπληρώνεται με σεμινάρια-συνέδρια, διαλέξεις Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, εργασίες και ειδικά μαθήματα (σχέδιο – φωτογραφία). Παράλληλα, οι φοιτητές συμμετέχουν σε ανασκαφές, επιτόπιες έρευνες, επισκέψεις σε μουσεία, σε ασκήσεις και μελέτες αρχειακών συλλόγων, εκπαιδευτικές εκδρομές κ.λπ.
Ελάχιστη υποχρεωτική διάρκεια φοίτησης: οκτώ (8) εξάμηνα.

  • Τμήμα Φιλοσοφίας

Το Τμήμα Φιλοσοφίας συνιστά μετεξέλιξη του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Τμήμα Φιλοσοφίας χορηγεί πτυχίο αντίστοιχο και ισότιμο ως προς κάθε συνέπεια με το Πτυχίο του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος, αυτοί εντάσσονται στον κλάδο ΠΕ02 Φιλολόγων.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Θετικών Επιστημών

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας

  • Τμήμα Μαθηματικών

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι το δεύτερο στη σειρά αρχαιότητας Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (έτος ίδρυσης : 1966). Από το 1989 στεγάζεται σε δικό του κτίριο στην Πανεπιστημιούπολη.

  • Τμήμα Φυσικής

Το Τμήμα Φυσικής ιδρύθηκε το 1970, ταυτόχρονα με την ίδρυση της Φυσικομαθηματικής Σχολής και την έναρξη λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως ανεξαρτήτου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ίδρυματος.

  • Τμήμα Χημείας

Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων φιλοδοξεί να συμμετάσχει και να συμβάλει στις εξελίξεις στον χώρο της Χημείας. Ως εκ τούτου, το Τμήμα έχει θέσει τρεις βασικούς και υλοποιήσιμους στόχους, που είναι η περαιτέρω στελέχωσή του με αξιόλογο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό, η επέκταση των ερευνητικών του δραστηριοτήτων και η διαρκής βελτίωση του Προγράμματος Σπουδών του.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Επιστημών Υγείας

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Ιατρικής, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών και Νοσηλευτικής

  • Τμήμα Ιατρικής

Το Τμήμα Ιατρικής προσφέρει στους φοιτητές ολοκληρωμένη θεωρητική και πειραματική γνώση του ανθρώπινου οργανισμού στη φυσιολογική και παθολογική του κατάσταση και να τους παράσχει άρτια επιστημονική κατάρτιση για το ιατρικό λειτούργημα που θα ασκήσουν στη σταδιοδρομία τους.

  • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ξεκίνησε τη λειτουργία του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2000 -2001 και έχει ως αποστολή την καλλιέργεια και προαγωγή της επιστήμης της Βιολογίας, τη θεραπεία γενικότερα των βιοεπιστημών.

  • Τμήμα Νοσηλευτικής

Το Τμήμα Νοσηλευτικής ανήκει στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρύθηκε με το Ν.4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142/03-08-2018). Σε αυτό εντάχθηκαν από 1-10-2018 όλο το προσωπικό και οι φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Επιστημών Αγωγής

Η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών

  • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Οι στόχοι που τίθενται από το Πρόγραμμα Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται μέσα από τρία αλληλένδετα επίπεδα μάθησης, με υπόβαθρο πάντα τη δυναμική σύνδεση παιδαγωγικής θεωρίας και εκπαιδευτικής πράξης. Τα τρία αυτά επίπεδα περιλαμβάνουν τρεις κύκλους σπουδών, οι οποίοι αντιστοιχούν στις τρεις διαστάσεις του δυναμικού ρόλου του εκπαιδευτικού.

  • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών

Οι στόχοι του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, όπως έχουν διαμορφωθεί στον Οδηγό Σπουδών, συνοψίζονται ως εξής:

Καλλιέργεια και προαγωγή των Παιδαγωγικών Επιστημών
Παροχή των απαραίτητων εφοδίων στους πτυχιούχους του Τμήματος
Συμβολή στην αντιμετώπιση και επίλυση παιδαγωγικών προβλημάτων
Δημιουργία των προϋποθέσεων για έρευνα και πειραματισμό
Συμβολή στην άνοδο του επιπέδου και στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της Εκπαίδευσης

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Καλών Τεχνών

Η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

  • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Αποστολή του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης είναι να καλλιεργεί και να προάγει τις εικαστικές τέχνες με την ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη διδασκαλία. Να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια καλλιτεχνική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αναβαθμίζοντας την καλλιτεχνική και αισθητική τους παιδεία. Να εκπαιδεύει τους φοιτητές στην Ιστορία και τη Θεωρία της Τέχνης. Να συμβάλει στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Πολυτεχνική Σχολή

Η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Τμήμα Υλικών πενταετούς φοίτησης και αποτελεί τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2013.
Σκοπός του Τμήματος είναι να παρέχει στους φοιτητές υψηλού επιπέδου πενταετή εκπαίδευση και κατάρτιση στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών.

  • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, ιδρύθηκε το 1990 ως Τμήμα Πληροφορικής, δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του το 1993, ενώ από το 1998 διαθέτει οργανωμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το Τμήμα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία Τμήματα της Ελλάδος στην Επιστήμη της Πληροφορικής, μέσα από τις υπερσύγχρονες υποδομές για διδασκαλία και έρευνα που διαθέτει, Πρόγραμμα Σπουδών σχεδιασμένο με βάση τα διεθνή πρότυπα, και τη συνεχή συμμετοχή του σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης.

  • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Οι σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, αποσκοπούν στη συνολική ανάπτυξη της έρευνας στο ευρύ και ενιαίο αντικείμενο της αρχιτεκτονικής θεωρίας και πράξης. Προβλέπουν την οργάνωση και την ανάπτυξη ενός Προγράμματος Σπουδών, με βάση το οποίο το Τμήμα θα εστιάζει το ακαδημαϊκό και ερευνητικό του έργο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην αρχιτεκτονική τεχνολογία, στον αστικό, πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, στην ιστορία και θεωρία της αρχιτεκτονικής και της τέχνης.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Ψυχολογίας και Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

  • Τμήμα Ψυχολογίας

Στόχος του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας είναι η παροχή ολοκληρωμένης και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους/στις φοιτη-τές/τριες στο αντικείμενο της Ψυχολογίας.

  • Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

Στόχος του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ανώτατης εκπαίδευσης στους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και ανάπτυξη ικανοτήτων καταλλήλων για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως «παιδαγωγοί της πρώιμης παιδικής ηλικίας».

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

Η Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από τα τμήματα: Οικονομικών Επιστημών και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

  • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Αποστολή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη της Οικονομικής Επιστήμης, παράλληλα με την κατάρτιση Οικονομολόγων, ικανών να μελετούν και να εφαρμόζουν τις οικονομικές θεωρίες, συμβάλλοντας στην πρόβλεψη οικονομικών φαινομένων και στην ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων.

  • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής προέκυψε από τη συγχώνευση του Τμήματος Λογιστικής και του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του ΤΕΙ Ηπείρου.
Αποστολή του Τμήματος είναι η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στο γνωστικό αντικείμενο της Οικονομικής Επιστήμης, εστιάζοντας στα αντικείμενα της Λογιστικής, της Χρηματοοικονομικής και της Διοικητικής των Επιχειρήσεων.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Μουσικών Σπουδών

Η Σχολή Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών

  • Τμήμα Μουσικών Σπουδών

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ιδρύθηκε με τον Ν. 4559/2018 (ΦΕΚ Α΄ 142/03-08-2018). Σε αυτό εντάχθηκαν από 1.10.2018 το προσωπικό και οι φοιτητές του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, το οποίο είχε ιδρυθε.
Οι στόχοι και σκοποί του Τμήματος Μουσικών Σπουδών επικεντρώνονται στη μουσικολογική εκπαίδευση των φοιτητών με βάση μια οργανοκεντρική προσέγγιση, που περιλαμβάνει μουσική πράξη.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Η Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

  • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Στόχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, είναι η προώθηση των επιστημών της πληροφορικής, των υπολογιστικών συστημάτων και των τηλεπικοινωνιών, καθώς και των εφαρμογών αυτών. Το Τμήμα διαθέτει σύγχρονες υποδομές στο campus της Πανεπιστημιούπολης της ιστορικής πόλης της Άρτας.

Φοιτητικό φροντιστήριο Καβάλα – Σχολή Γεωπονίας

Η Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από το Τμήμα Γεωπονίας

  • Τμήμα Γεωπονίας

Το Τμήμα Γεωπονίας ανήκει στη Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρύθηκε με το Ν4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142/03-08-2018) με έδρα την Άρτα. Σκοπός του Τμήματος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές του με τις επιστημονικές γνώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της Γεωπονικής Επιστήμης. Το Τμήμα είναι προσανατολισμένο στην εκπαίδευση και στην παραγωγή νέας γνώσης στα πεδία της Φυτικής και Ζωικής παραγωγής, ενθαρρύνει και προωθεί δραστηριότητες βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας, εντάσσει τη Γεωπονική Επιστήμη, τις Επιστήμες ζωής και του Περιβάλλοντος σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό πενταετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.


Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.