DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στο Ηράκλειο, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Στο Ηράκλειο υπάρχουν τμήματα του Πανεπιστημίου της Κρήτης και συγκεκριμένα η Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστήμων και η Σχολή Επιστημών Υγείας. Επίσης υπάρχουν και τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Το Ηράκλειο είναι μία αρκετά μεγάλη πόλη και έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φοιτητή. Οι νέοι φοιτητές για τη διαμονή τους, μπορούν να κάνουν αίτηση για τις φοιτητικές εστίες, αν πληρούν τα κριτήρια, διαφορετικά θα επιλέξουν την ενοικίαση διαμερίσματος. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το E- Real Estates, οι ζητούμενες τιμές για κατοικία έως 25 τ.μ. καταγράφουν αύξηση από 5,8% έως 28% και κυμαίνονται από 180€/μήνα έως 320€/μήνα αν πρόκειται για κατοικία πλήρως ανακαινισμένη ή νεόδμητη, επιπλωμένη και με το σύνολο των οικοσυσκευών. Οι κατοικίες από 30 τ.μ. έως 40 τ.μ. κυμαίνονται από 220€/μήνα έως 380€/μήνα καταγράφοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι από 10% έως και 26,6% στην ανώτερη τιμή. Επιπλέον, οι κατοικίες 50 τ.μ. – 60 τ.μ. καταγράφουν αύξηση στη κατώτατη τιμή 21,4% και στην ανώτατη τιμή 20%, με το ζητούμενο μίσθωμα να κυμαίνεται από 340€/μήνα έως 600€/μήνα. (Πηγή: www.ekriti.gr)
Οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές και οι περισσότεροι χώροι διασκέδασης βρίσκονται στο ιστορικό κέντρου του Ηρακλείου. Θα βρεις μαγαζία για καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Επίσης η πόλη διαθέτει και ροκ μπαράκια, μαγαζιά για κοκτέιλ, με ζωντανή μουσική, κ.α.
Ο φοιτητής που θα επιλέξει το Ηράκλειο για σπουδές, σύντομα θα ακολουθήσει τις συνήθειες των ντόπιων και θα ξεκινάει την νυχτερινή του διασκέδαση με μία επίσκεψη σε κάποιο από τα πολλά ρακάδικα της πόλης.
Τα βράδια, μπορεί να επιλέξει να κάτσει με την παρέα του πίνοντας το ποτό στα Λιοντάρια, ένα πολύ όμορφο μέρος όπου βρίσκεται το ενετικό συντριβάνι με τα 4 λιοντάρια. Ένα άλλο όμορφο σημείο συνάντησης είναι το Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

Κρήνη Μοροζίνι στην πλατεία Λιονταριών

Για όσους αγαπούν το ποδήλατο, η πόλη δίνει την δυνατότητα για ποδηλατάδα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από τον Κούλε μέχρι το Παγκρήτιο γήπεδο.

Το Ηράκλειο έχει πολλά μνημεία και αξιοθέατα και αξίζει μία επίσκεψη. Συγκεκριμένα:

  • Το βενετσιάνικο μνημείο Λότζια που στεγάζει το Δημοτικό Συμβούλιο
  • Η βασιλική του Αγίου Μάρκου που στεγάζει τη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου
  • Το Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης το οποίο το μεσαίωνα λειτουργούσε ως πανεπιστήμιο και σήμερα στεγάζει συλλογή πινάκων της κρητικής αγιογραφίας
  • Το Αρχαιολογικό Μουσείο
  • Ο Κουλές, το φρούριο που βρίσκεται στο λιμάνι
  • Το Ιστορικό Μουσείο
  • Ο προμαχώνας Μαρτινέγκο, όπου έχει θαφτεί ο μεγάλος κρητικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης
  • Η παλιά Πύλη – είσοδος της πόλης προς τη Δυτική Κρήτη, η γνωστή Χανιώπορτα
  • Τα ανάκτορα της Κνωσού

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στο Ηράκλειο εδρεύουν δύο σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης: η Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και η Ιατρική Σχολή

Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Η Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών αποτελείται από τα τμήματα: Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Χημείας, Επιστήμης Υπολογιστών και Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών.

  • Τμήμα Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών: Το τμήμα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από τη συνένωση του Τμήματος Μαθηματικών και του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Είναι ταυτόχρονα το παλαιότερο και το νεότερο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και το μεγαλύτερο τμήμα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών. Προσφέρει δύο προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Μαθηματικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά) και τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Μαθηματικά και Εφαρμογές τους, Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά, Μαθηματικά και Εκπαίδευση).
  • Τμήμα Φυσικής: Το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης δέχθηκε τους πρώτους προπτυχιακούς του φοιτητές το 1978 και μετά από σταθερή και συνεπή πορεία περίπου τριάντα ετών από την ίδρυση του έχει καταξιωθεί διεθνώς ως ο κορυφαίος χώρος παραγωγής και μετάδοσης της γνώσης της επιστήμης της Φυσικής στην Ελλάδα. Πέρα από τις προφανείς παραδοσιακές κατευθύνσεις διδασκαλίας ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που θα τον οδηγήσει, σε σύγχρονες, ταχύτατα εξελισσόμενες τεχνολογικές περιοχές.
  • Τμήμα Βιολογίας: Το Τμήμα Βιολογίας του Παν/μίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1981, και σήμερα αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο σύγχρονης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας στο χώρο της Βιολογίας. Αναμφισβήτητα η επιλογή του δικαιώνεται μέσα από την άρτια πανεπιστημιακή εκπαίδευση και κατάρτιση, σ΄ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, με άριστους επιστήμονες που προσφέρουν εκπαίδευση που συμβάλλει στην πληρότητα των γνώσεων ενός βιολόγου, καλλιεργεί την επιστημονική σκέψη και παρέχει στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο άτομα άρτια εκπαιδευμένα να υπηρετήσουν την επιστήμη της Βιολογίας.
  • Τμήμα Χημείας: Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1985 έχοντας ως βασικό στόχο την έρευνα και τη διδασκαλία. Η επιτυχημένη άνοδος του Τμήματος οφείλεται πρωτίστως στο υψηλό επίπεδο της πρωτοποριακής ερευνητικής εργασίας των μελών της σχολής, αλλά και στην αξιοπρόσεκτη ενσωμάτωση νέων και συναρπαστικών επιτευγμάτων στα προγράμματα διδασκαλίας και τα εργαστήρια.
  • Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών: Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης λειτουργεί από το 1984, όντας χρονολογικά το δεύτερο Τμήμα Yπολογιστών/Πληροφορικής στην Ελλάδα. Στα 32 χρόνια λειτουργίας του έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών. Σήμερα, η σημαντική του συνεισφορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην χώρα μας σε θέματα επιστήμης και τεχνολογία των υπολογιστών είναι πλέον αναγνωρισμένη με εκπαιδευτικό έργο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο που η ποιότητα του είναι καταξιωμένη διεθνώς.
  • Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών: Η φιλοδοξία του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών είναι να αναδειχθεί σε ένα σύγχρονο, πρωτοπόρο και δυναμικό κέντρο ανάπτυξης ενός γνωστικού αντικειμένου προτεραιότητας και αιχμής, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας και οικονομίας. Οι ερευνητικές δραστηριότητες διεθνώς εστιάζονται στην ανάπτυξη νέων υλικών μέσω της κατανόησης της σχέσης σύσταση-δομή-επεξεργασία-ιδιότητες. Το Τμήμα επεδίωξε να αναπτύξει σε αυτήν την κατεύθυνση, πολύ γρήγορα, μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα.

Ιατρική Σχολή

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε με το ΠΔ 653/76 αρχικά ως Ιατρική Σχολή εξαετούς φοίτησης. Μετά την Εισαγωγή του Νόμου Πλαισίου για τα ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Ν. 1268/82, η Ιατρική Σχολή μετονομάστηκε σε Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Κρήτης. Το τμήμα αρχικά στεγάστηκε σε προκατασκευασμένα κτίρια του Πανεπιστημίου που ευρίσκονται 4 χιλιόμετρα νοτίως του Ηρακλείου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και άρχισε να λειτουργεί το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 με την εισαγωγή των πρώτων 91 φοιτητών του.

Οι τομείς της Ιατρικής Σχολής είναι:

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

  • Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού: Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού αποτελεί τη μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο προέκυψε το 2013 μετά από τη συγχώνευση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης. Η φοίτηση στο τμήμα διαρκεί 4 έτη (8 εξάμηνα), ενώ από το 3ο έτος οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω δύο προχωρημένων κατευθύνσεων: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Τουρισμού. Πρόκειται για το μοναδικό στην Κρήτη που προσφέρει πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση στον τουρισμό, με ένα πρόγραμμα σπουδών σύγχρονο, καινοτόμο και δομημένο σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.
  • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής προσφέρει Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κριτικής προσέγγισης τόσο της Λογιστικής όσο και της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης με την υποστήριξη των συναφών τους κλάδων, όπως τα Οικονομικά, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Νομικά και η Πληροφορική. Στόχος του Τμήματος είναι να προετοιμάσει υψηλού επιπέδου επιστήμονες, ικανούς να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Σχολή Επιστημών Υγείας

  • Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας έχει σκοπό την εκπαίδευση κοινωνικών λειτουργών, ικανών να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σύγχρονες και διαρκώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές ανάγκες. Παράλληλα έχει σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της έρευνας στο πεδίο ενδιαφέροντος της Κοινωνικής Εργασίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της Κοινωνικής Εργασίας ως εφαρμοσμένης κοινωνικής επιστήμης και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων. Το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος έχει καταρτιστεί με βάση διεθνή πρότυπα.
  • Τμήμα Νοσηλευτικής: Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) λειτουργεί από το 2019 έχοντας επιτελέσει πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό, κλινικό, ερευνητικό, και κοινωνικό έργο. Στόχος του επιστημονικού δυναμικού του Τμήματος αποτελεί η παροχή άρτιας εκπαίδευσης στους φοιτητές και επαγγελματίες υγείας καθιστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα προβλήματα υγείας του ανθρώπινου πληθυσμού.

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Σχολή Μηχανικών

  • Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών: Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών είναι πενταετούς (5ετούς) φοίτησης και καλύπτει τον χώρο της Ενέργειας, της Ηλεκτρονικής του Αυτομάτου Ελέγχου, των Τηλεπικοινωνιών και των Υπολογιστών. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό Τμήμα το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει την απαραίτητη κατάρτιση και να προετοιμάσει κατάλληλα τους μελλοντικούς Μηχανικούς εφοδιάζοντάς τους με εκείνες τις γνώσεις, δεξιότητες, και εμπειρίες ώστε να αποτελέσουν τα εξειδικευμένα και υψηλού επιπέδου αυριανά στελέχη που θα υπηρετήσουν την επιστήμη και την βιομηχανία.
  • Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών: Στην πενηντάχρονη περίπου διαδρομή του το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, κατάφερε μετεξελισσόμενο συνεχώς, να καταξιωθεί ως ένας αξιόπιστος πόλος εκπαίδευσης (κατ’ αρχάς) και στην συνέχεια και έρευνας και παροχής υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο. Η αποστολή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου υπηρετείται από τρεις πυλώνες: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, έρευνα σε περιοχές αιχμής και διασύνδεση με την κοινωνία.

Φοιτητικό φροντιστήριο Ηράκλειο – Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

  • Τμήμα Γεωπονίας: Η ακαδημαϊκή του λειτουργία ξεκίνησε από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Το Τμήμα Γεωπονίας περιλαμβάνει τρεις Τομείς: τον Τομέα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων, τον Τομέα Φυτοπροστασίας και Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και τον Τομέα Οπωροκηπευτικών. Το σύγχρονο 5ετές Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Γεωπονίας, με τις προσφερόμενες προς επιλογή Κατευθύνσεις του, στοχεύει στην ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών σε καίριους κλάδους της Γεωπονικής Επιστήμης. Επίσης, το Τμήμα διοργανώνει και λειτουργεί αυτόνομα Προγράμματα Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.