DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στο Βόλο, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Ο Βόλος ανήκει στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και η μικρή χιλιομετρική απόσταση του από το Πήλιο, προσφέρει βουνό και θάλασσα.
Οι φοιτητές που επιλέγουν τον Βόλο για σπουδές για την διαμονή τους, μπορούν να επιλέξουν είτε την Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είτε την ενοικίαση σπιτιού. Η εστία διαθέτει σαράντα μονόκλινα δωμάτια, καθώς και μισθωμένο ξενοδοχείο, διαθεσιμότητας τριάντα τριών επιπλέον μονόκλινων δωματίων. Διαμονή στην εστία δικαιούνται μόνο πρωτοετείς φοιτητές και μόνο για ένα έτος, εφόσον πληρούν τα οικονομικά και οικογενειακά κριτήρια. Στην περίπτωση που ο φοιτητής επιθυμεί να νοικιάσει σπίτι οι επιλογές είναι πολλές και στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές πιο ήσυχες. Οι τιμές κυμαίνονται από 230 έως 480 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή και τα τετραγωνικά.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Συνδυάζει όλα τα θετικά μίας μεγαλούπολης χωρίς όμως το άγχος και την ένταση της και η μετακίνηση είναι πολύ εύκολη, αφού μπορεί να γίνει είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο.
Το πιο δημοφιλές σημείο για τους φοιτητές είναι το κέντρο και συγκεκριμένα κοντά στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρίσκονται πολλές καφετέριες και μπαράκια. Ακόμη ένα σημείο συνάντησης που προτιμούν οι φοιτητές είναι τα Παλιά, με πολλά φοιτητικά στέκια που προσφέρουν κρασί, φαγητό και πολύ συχνά και ζωντανή μουσική. Εδώ να σημειώσουμε πως οι τιμές στα παραπάνω μαγαζιά είναι πολύ χαμηλές.

Παραλία Βόλου

Φυσικά στα δημοφιλή σημεία ανήκει και η παραλία με τις καφετέριες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα τσιπουράδικα της πόλης τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα παντού μέσα στην πόλη και αποτελούν βασικό στέκι των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών. Για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί ένα τσιπουράδικο, καλό θα είναι να ψάξει κάποιο από τα πολλά που βρίσκονται στα στενά της πόλης και προσφέρουν ποιότητα και αυθεντικότητα.
Στο Βόλο εκτός από τη διασκέδαση μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στην πόλη και να θαυμάσει τα μνημεία και αξιοθέατα της.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Βόλο, μπορούν να επισκεφτούν τα χωριά του Πηλίου, στα οποία πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανηγύρια και έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την παράδοση και το καλοκαίρι να επισκεφτούν τα νησιά των Σποράδων.

Μακρινίτσα Πηλίου

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1984 με το Π.Δ. 83/1984, που τροποποιήθηκε το 1985 και ως έδρα του ορίστηκε ο Βόλος.

Στο Βόλο εδρεύουν τα τμήματα: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Προσχολικής Eκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής, Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών, Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών,Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος και Οικονομικών Επιστημών.

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος – Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

  • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης: Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1985 και άρχισε να δέχεται τις πρώτες φοιτήτριες και φοιτητές από το ακαδημαϊκό έτος 1988-89. Πέρα από την παραδοσιακή επαγγελματική διέξοδο, οι απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης είναι δυνατό να εργαστούν μεταξύ άλλων και σε παιδικά κέντρα, κέντρα νεότητας, κέντρα φύλαξης παιδιών, πολιτιστικούς οργανισμούς, παιδικές κατασκηνώσεις, παιδικές βιβλιοθήκες, μουσεία, μέσα μαζικής ενημέρωσης φορείς παραγωγής εκπαιδευτικού υλικού.
  • Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής: Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής ιδρύθηκε το 1993 και άρχισε να λειτουργεί το 1998. Έχει έδρα το Βόλο και εντάσσεται στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι το μοναδικό Παιδαγωγικό τμήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην εκπαίδευση και την έρευνα στο χώρο της ειδικής αγωγής.
  • Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Eκπαίδευσης: Το Π.Τ.Π.Ε. φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, δηλαδή την προετοιμασία εκπαιδευτικών για την προσχολική εκπαίδευση, βάσει των νέων δεδομένων των επιστημών της αγωγής.
  • Τμήμα Γλωσσικών Και Διαπολιτισμικών Σπουδών: Το Τμήμα ιδρύθηκε με το νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/τ.Α’/29.01.2019) και θα δεχθεί τους πρώτους εισακτέους στο Βόλο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Το Τμήμα θεραπεύει μια δυναμική διεπιστημονική περιοχή γνώσης που αναδύεται στο πλαίσιο της αναδιάταξης των ανθρωπιστικών επιστημών και ιδιαίτερα των σπουδών της γλώσσας και του πολιτισμού στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον δημιουργίας, παραγωγής και επικοινωνίας της γνώσης και της πληροφορίας.
  • Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας Και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας: Σκοπός του Τμήματος ΙΑΚΑ είναι η κατάρτιση επιστημόνων με διεπιστημονική προοπτική σε θέματα αιχμής στο πεδίο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών και η προετοιμασία τους για τη σύγχρονη έρευνα. Το IAΚΑ καταρτίζει ιστορικούς, αρχαιολόγους και κοινωνικούς ανθρωπολόγους οι οποίοι μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες της εκπαίδευσης, της έρευνας, της ανάδειξης και διαχείρισης της πολιτισμικής κληρονομιάς.
  • Τμήμα Πολιτισμού Και Δημιουργικών Μέσων Και Βιομηχανιών: Το Τμήμα ιδρύθηκε με το νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/τ.Α’/29.01.2019) και δέχθηκε τους πρώτους εισακτέους στο Βόλο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Παρέχει διεπιστημονική εκπαίδευση σε αντικείμενα που αφορούν τον πολιτισμό και τις πρακτικές πολιτισμικής παραγωγής σε σύγχρονα περιβάλλοντα.

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος – Πολυτεχνική Σχολή

  • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών: Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ιδρύθηκε και ξεκίνησε την λειτουργία του το 1999. Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος διαρκεί πέντε έτη και το πτυχίο του παρέχει στους αποφοίτους του πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα αρχιτέκτονα μηχανικού στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ. Το Τμήμα προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και σπουδές διδακτορικού επιπέδου.
  • Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Και Μηχανικών Υπολογιστών: Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (www.e-ce.uth.gr) υπάγεται στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (5ετές Πρόγραμμα Σπουδών). Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2000 ως Τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους και τον Ιούνιο του 2013 μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
  • Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας , Πολεοδομίας Και Περιφερειακής Ανάπτυξης: Tο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 και είναι το πρώτο Τμήμα στην Ελλάδα που προσέφερε Πανεπιστημιακό Δίπλωμα στη Χωροταξία, Πολεοδομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Οι απόφοιτοι του Τμήματος είναι πτυχιούχοι μηχανικοί.
  • Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών: Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1985 με το όνομα Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας ως ένα από τα τρία ακαδημαϊκά Τμήματα της τότε νεοϊδρυθείσας Σχολής Επιστημών Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Το 2009 το Τμήμα μετονομάσθηκε σε Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Το Δίπλωμα που απονέμεται από το Τμήμα αποτελεί ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.
  • Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών: Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ιδρύθηκε το 1993 με το Προεδρικό Διάταγμα 177/93 και εντάχθηκε στην τότε Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τον Βόλο. Στεγάζεται σε ένα από τα κτίρια των πρώην Εργοστασίων Παπαρήγα στο Πεδίον Άρεως που μετατράπηκε σε αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία και εργαστήρια.

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος – Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

  • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών: Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 1999 με έδρα τον Βόλο. Από τον Ιανουάριο του 2019, εντάχθηκε στη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του ΠΘ. Αποστολή του ΤΟΕ, σύμφωνα με το Π.Δ. ίδρυσης του, είναι «η κατάρτιση επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στην περαιτέρω πρόοδο της οικονομικής θεωρίας και των εφαρμογών της στην οικονομική πολιτική του κράτους, στην πρόβλεψη των οικονομικών φαινομένων και στην ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων».

Φοιτητικό φροντιστήριο Βόλος – Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

  • Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας Και Υδάτινου Περιβάλλοντος: Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (τΓΙΥΠ) ιδρύθηκε στο πλαίσιο μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας, προκειμένου να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες στην εκπαίδευση και στην έρευνα για τη στελέχωση της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα όσον αφορά στην επιστήμη της Iχθυολογίας, με την ευρεία έννοια του όρου.
  • Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής Και Αγροτικού Περιβάλλοντος: Το 1988 λειτούργησε στη Σχολή Επιστημών Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής. Το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003, το Τμήμα αυτονομήθηκε, μετονομάστηκε σε Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.