DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Επαγγελματικά δικαιώματα ΕΑΠ

Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) 2022

To Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου 2022 [International Conference on Business & Economics of the Hellenic Open University 2022 (ICBE -HOU)] θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, 17-18 Ιουνίου 2022.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές, για να παρουσιάσουν, να συζητήσουν και να αντικρούσουν τις ιδέες τους, τις απόψεις τους και τα ερευνητικά τους αποτελέσματα σε όλα τα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Ένας πρόσθετος σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών φοιτητών του ΕΑΠ αλλά και άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Κύρια γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική. Αριθμός παράλληλων συνεδριών και οι ολομέλειες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην ελληνική γλώσσα.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών: Μάϊος 20, 2022
Ειδοποίηση αποδοχής εργασιών: Μάϊος 23, 2022
Καταληκτική ημερομηνία έγκαιρης εγγραφής: Μάϊος 25, 2022
Ημερομηνίες Συνεδρίου: Ioύνιος 17-18, 2022

Δημοσίευση Εργασιών

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις εργασίες τους (στην αγγλική γλώσσα) μετά την παρουσίασή τους για δημοσίευση στον Τόμο των Πρακτικών του Συνεδρίου που θα εκδοθούν από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Για τη δημοσίευση στον τόμο των Πρακτικών θα ζητηθεί υποβολή των κειμένων των εργασιών μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου και θα ακολουθήσει ανώνυμη κρίση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://icbe-hou.eap.gr ή επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στο e-mail: icbe-hou@eap.gr.

Πηγή: eap.gr