DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του Ρεθύμνου. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ρέθυμνο

Το όμορφο και παραδοσιακό Ρέθυμνο είναι από τις αγαπημένες φοιτητικές πόλεις. Η πανεπιστημιούπολη στεγάζεται στο Γάλλο, μια περιοχή λίγο έξω από την πόλη, ωστόσο, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και η μετακίνηση γίνεται πολύ εύκολα είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατο.
Το Ρέθυμνο υποδέχεται χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο με αποτέλεσμα η εύρεση κατοικίας να είναι δύσκολη και τα ενοίκια συνήθως υψηλά. Ενδεικτικές περιοχές είναι ο Μασταμπάς και η Καλλιθέα, όπου τα σπίτια είναι πιο σύγχρονα.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Στα στενάκια της βρίσκονται δεκάδες ρακάδικα με φαγητό, τσικουδιά και live μουσική, ενώ στην παραλιακή υπάρχουν πολλά μαγαζιά για καφέ και ποτό. Το Ρέθυμνο δίνει μια ευκαιρία για το απόλυτο ταξίδι στην κρητική παράδοση: τοπικά εδέσματα, μουσική κουλτούρα, λύρα, μαντινάδες και φυσικά, το πιο γλυκό ποτό, η ρακή ή τσικουδιά.
Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με δραστηριότητες, στο πανεπιστήμιο λειτουργούν πολιτιστικές ομάδες, όπως το «Φοιτητικό Στέκι», που οργανώνουν μουσικά, θεατρικά και άλλα δρώμενα στην Πανεπιστημιούπολη και σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης. Επίσης, προσφέρονται μαθήματα φωτογραφίας, χορού και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τέλος στην πανεπιστημιούπολη λειτουργεί και δωρεάν γυμναστήριο.
Η πόλη του Ρεθύμνου με την αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης, τα πανέμορφα ενετικά κτίρια και τα γραφικά σοκάκια της είναι από μόνη της ένα αξιοθέατο. Αξίζει μία επίσκεψη στο Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, ενώ στα must είναι μια εκδρομή στο μυθικό Ιδαίον Άντρον, που είναι μόλις ένα από τα περίπου 800 σπήλαια που υπάρχουν στα βουνά γύρω από το Ρέθυμνο!

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ρέθυμνο – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Κρήτη είχε προκύψει από νωρίς· γεωγραφικοί

και δημογραφικοί λόγοι επέβαλαν να λειτουργήσει εδώ το τρίτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ποικίλες όμως αιτίες καθυστέρησαν τη δημιουργία του. Το ιδρυτικό διάταγμα δημοσιεύτηκε το 1973.

Φιλοσοφική Σχολή

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ρέθυμνο – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μουσικής και Οπτοακουστικών Τεχνολογιών

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στo Ρέθυμνο, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.