DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα των Χανίων. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Χανιά

Τα Χανιά είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και η φοιτητική ζωή εκεί μπορεί να γίνει μία αξέχαστη εμπειρία. Στα Χανιά τα ενοίκια είναι “τσιμπημένα” και πολλοί φοιτητές επιλέγουν τη συγκατοίκηση. Για όσους επιθυμούν σπίτι κοντά στο κέντρο, μπορούν να επιλέξουν την περιοχή των Δικαστηρίων, ενώ για όσους επιθυμούν σπίτι κοντά στη σχολή, επιλέγουν την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο. Οι αποστάσεις είναι κοντινές, εκτός από το Πολυτεχνείο και μπορεί όποιος επιθυμεί να μετακινηθεί με τα πόδια.
Η πόλη των Χανίων προσφέρει αρκετές επιλογές για διασκέδαση (καφετέριες, ρακάδικα, μπαρ, εστιατόρια). Για καφέ στην πλατεία Σπλάντζια ή στο Κουμ Καπί. Για μεζεδοπωλεία και ρακάδικα στον πεζόδρομο της Νταλιάνη και για πιο εναλλακτική διασκέδαση στην περιοχή της Παλιάς Πόλης.
Η πόλη προσφέρει και πολλές επιλογές για δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι η πεζοπορία, είτε μόνος, είτε σε οργανωμένες ομάδες, ενώ το καλοκαίρι μπορείς να ασχοληθείς με κολύμβηση, καταδύσεις ή καγιάκ. Για τους φοιτητές που τους αρέσει η αθλητική ζωή, η πόλη προσφέρει πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και ομάδες.
Τα πιο γνωστά αξιοθέατα στα Χανιά, που κάθε φοιτητής πρέπει να επισκεφτεί, είναι το Παλιό Ενετικό Λιμάνι και ο Φάρος του παλιού λιμανιού.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Χανιά – Πολυτεχνείο Κρήτης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης ιδρύθηκε με το Νόμο 545/17.02.1977 «Περί ιδρύσεως Τεχνολογικού Πανεπιστημίου υπό την επωνυμία Πολυτεχνείο Κρήτης και άλλων τινών διατάξεων». Η διοίκησή του ανατέθηκε το 1977 από το ΥΠΕΠΘ σε Διοικούσα Επιτροπή υπό την Προεδρία του Περικλή Σ. Θεοχάρη, Ακαδημαϊκού και Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΦΕΚ 122/τ. Ν.Π.Δ.Δ./12-5-1977).

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Χανιά – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μηχανικών

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στα Χανιά, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.