DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Αθήνα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Η φοιτητική ζωή στην Αθήνα, προσφέρει άπειρες επιλογές. Η Αθήνα είναι μία πόλη γεμάτη χρώματα, αρώματα, αντιθέσεις και επιλογές που μπορούν να κάνουν τα χρόνια των σπουδών σου, απλά συναρπαστικά. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας. Τι ψάχνεις; Ότι και να είναι αυτό, στην Αθήνα θα το βρεις. Αν θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, υπάρχουν πολλά σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις (πολλά είναι δωρεάν) ή να γραφτείς σε κάποιο φροντιστήριο. Αν θέλεις να διασκεδάσεις από το πρωί έως το βράδυ, όπως μπορείς να φανταστείς οι επιλογές είναι άπειρες. Καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαράκια, κλαμπ, μπουζούκια, μουσικές σκηνές. Η πληθώρα των μαγαζιών σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις νέα πράγματα, νέες γεύσεις, να ακούσεις διαφορετικά είδη μουσικής, με λίγα λόγια να απολαύσεις όσα δεν είχες τη δυνατότητα μέχρι τη στιγμή της έναρξης της φοιτητικής σου ζωής.
Για τους λάτρεις του πολιτισμού, υπάρχουν πολλά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι μέσα στην πόλη που μπορείτε να επισκεφτείτε, ενώ μπορείτε να περιπλανηθείτε στα στενά της Αθήνας και να γνωρίσετε γραφικές γειτονιές μέσα από τους περιπάτους σας.
Μην ξεχάσετε και τις επιλογές που σου προσφέρει σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο και συναυλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Πριν ξεκινήσεις όμως την εξερεύνηση της πόλης και των επιλογών της, πρέπει να βρεις το χώρο διαμονής σου. Κι εδώ οι επιλογές είναι πολλές, όμως το σωστό μέρος και το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξεις, είναι να υπάρχουν κοντά μέσα μεταφοράς, προς την σχολή σου και προς τα κέντρο. Η φοιτητική ιδιότητα προσφέρει έκπτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και με τα νυχτερινά δρομολόγια η επιστροφή στο σπίτι είναι εύκολη. Το μετρό Παρασκευή και Σάββατο είναι ανοιχτό μέχρι τις 02:00 το βράδυ και το τραμ είναι 24ωρο. Για τα δρομολόγια των ΜΜΜ θα σε βοηθήσει η εφαρμογή του ΟΑΣΑ για κινητή (OASA TELEMATICS), ενώ για ταξί υπάρχουν επίσης εφαρμογές για κινητά.
Το κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος στην πόλη, κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή, τα τετραγωνικά, την παλαιότητα της οικοδομής, καθώς και αν θα είναι επιπλωμένο ή όχι. Τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές που είναι κοντά στα Πανεπιστήμια ή στο κέντρο, είναι ακριβότερα σε σχέση με περιοχές πιο απομακρυσμένες.
Η διαμονή στην Αθήνα μπορεί να γίνει και στις φοιτητικές εστίες που υπάρχουν.
Τα αξιοθέατα της πόλης είναι πολλά. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποια από τα πιο σημαντικά.

Αναφιώτικα – Πλάκα

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

Η ιδέα της ίδρυσης Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, υπαρκτή ήδη από τον καιρό του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, υλοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 1837 με την έκδοση του διατάγματος “Περί συστάσεως του Πανεπιστημίου”, που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι το πρώτο Πανεπιστήμιο όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και ολόκληρης της Βαλκανικής Χερσονήσου και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ιδρύθηκε το 1837, είναι δηλαδή σχεδόν συνομήλικο με το νεότερο ελληνικό Κράτος. Με βασιλικό διάταγμα «περί εκπαιδεύσεως εις την αρχιτεκτονικήν» ιδρύεται Τεχνικό Σχολείο, που αρχικά λειτουργεί μόνο Kυριακές και εορτές-αργίες προσφέροντας μαθήματα σε όσους επιθυμούν να μορφωθούν ως αρχιτεχνίτες στην αρχιτεκτονική. Η συρροή των υποψήφιων μαθητών ήταν τόσο μεγάλη, ώστε την άνοιξη του 1840 προστίθεται και Σχολείο συνεχούς (καθημερινής) λειτουργίας παράλληλα με το κυριακάτικο, ενώ πληθαίνουν κι επεκτείνονται τα μαθήματα.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι το τρίτο σε αρχαιότητα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας, μετά το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ιδρύθηκε ως αυτοτελές Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με την επωνυμία Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Α.Γ.Σ.Α.).
Η Α.Γ.Σ.Α. μετεξελίχθηκε σε Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελούμενο από επτά ανεξάρτητα Ακαδημαϊκά Τμήματα, το οποίο εν συνεχεία μετονομάσθηκε σε Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) προέκυψε ως ιστορική αναγκαιότητα των συντελούμενων στη χώρα οικονομικών, τεχνολογικών και κοινωνικών αλλαγών στο τέλος του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού. Από την ίδρυσή του μέχρι και τις μέρες μας, η πορεία του ΟΠΑ χαρακτηρίζεται από μία διαρκή προσπάθεια παρακολούθησης των πολύπλευρων εξελίξεων της ελληνικής και διεθνούς κοινωνίας. Η προσαρμοστικότητα και ο δυναμισμός που αυτό επέδειξε, βοήθησαν, ώστε να εξελιχθεί από μία Σχολή Κλασσικών Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών σε ένα σύγχρονο και δυναμικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα οικονομικο-τεχνικού χαρακτήρα, το οποίο δεν περιορίζεται στην ανάπτυξη των Κλασικών Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, αλλά επεκτείνεται και στις σύγχρονες επιστήμες των Αποφάσεων και της Πληροφορικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση των ποσοτικών μεθόδων και των νέων τεχνολογιών. Σήμερα, το ΟΠΑ είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και παράλληλα συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Η ιστορία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) συμπίπτει χρονικά με την ιστορία του νεοελληνικού κράτους. Αφετηρία της Σχολής, όπως και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), υπήρξε το «Σχολείον των Τεχνών». Το Βασιλικό Διάταγμα για την ίδρυση Σχολείου που θα εκπαιδεύει αρχιτεχνίτες («μαΐστορες») «εις την αρχιτεκτονικήν» δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 31 Δεκεμβρίου 1836 / 12 Ιανουαρίου 1837 ύστερα από πρόταση της «επί των Εκκλησιαστικών Γραμματείας και της Δημοσίου Εκπαιδεύσεως», πάντοτε όμως με τη σύμφωνη γνώμη «των Υπουργείων των Εσωτερικών και των Στρατιωτικών». Πρότυπο του Σχολείου ήταν αντίστοιχα ιδρύματα στη Δυτική Ευρώπη, κυρίως στη Βαυαρία και τη Γαλλία.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο των Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών έχει μια μεγάλη ιστορία που ξεκινάει τον Μεσοπόλεμο, χάρη στο όραμα δύο φωτισμένων προσωπικοτήτων, του Γεώργιου Φραγκούδη και του Αλέξανδρου Πάντου. Το εγχείρημα για τη δημιουργία σχολής Πολιτικών Επιστημών ξεκινά το 1924, όταν ο Φραγκούδης ιδρύει στην Αθήνα το σωματείο «Εκπαιδευτική Αναγέννηση». Το σωματείο αναλαμβάνει την ανέγερση του κτιρίου της Σχολής στην Καλλιθέα το 1927. Τον Ιούνιο του 1930, όταν τα χρήματα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο Φραγκούδης με μεγάλη προσπάθεια -κυρίως από ομογενείς του εξωτερικού- τελειώνουν, πεθαίνει ο Αλέξανδρος Πάντος. Ο τότε πρωθυπουργός, Ελευθέριος Βενιζέλος, ως εκτελεστής της διαθήκης του Πάντου πραγματοποιεί την επιθυμία του και εγκρίνει το κληροδότημά του για την ολοκλήρωση της Σχολής. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 18 Νοεμβρίου 1930, ενώ το 1931 η Σχολή παίρνει την ονομασία «Πάντειος Σχολή Πολιτικών Επιστημών» προς τιμήν του Αλέξανδρου Πάντου.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αποτελεί, κατά χρονολογική σειρά ιδρύσεως, το 18ο Α.Ε.Ι. της χώρας. Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Καθηγητή Γεωργίου Καραμπατζού (†2011). Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο φέρει το όνομα του εθνικού ευεργέτη Παναγή Χαροκόπου, κοσμοπολίτη Έλληνα της διασποράς, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ο οποίος οραματίστηκε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με άριστες κτηριακές υποδομές και εξοπλισμό, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, που θα πρόσφερε ό,τι πιο σύγχρονο παρείχε η επιστήμη. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των διαθετών, αφενός του Παναγή Χαροκόπου και αφετέρου της Ευανθίας Χαροκόπου-Πετρούτση, σύμφωνα με τη βούλησή τους.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 με τον Νόμο 4521. Η ίδρυση του νεοσύστατου Πανεπιστημιακού ιδρύματος προήλθε μέσω της διαδικασίας συγχώνευσης του ΤΕΙ. Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Το 2019 εντάχθηκε στο νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Φοιτητικό φροντιστήριο Αθήνα – Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002, ως καθολικός διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνολογικής Εκπαιδεύσεως). Η ΣΕΛΕΤΕ είχε ιδρυθεί με νομοθετικό διάταγμα το 1959 (Ν.Δ. 3971/1959), στο πλαίσιο της
γενικότερης προσπάθειας οργάνωσης και ανάπτυξης ενός συστήματος Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη μεταπολεμική Ελλάδα του ’50.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.