DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Πειραιάς

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στον Πειραιά, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Ο Πειραιάς βρίσκεται 12 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι της Ελλάδας, αφού στο λιμάνι του δένουν και μεγάλα κρουαζιερόπλοια με τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Για τον φοιτητή που θα περάσει σε κάποια σχολή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, οι επιλογές για διαμονή και διασκέδαση είναι πολλές.
Εκτός από την διαμονή σε φοιτητικές εστίες, ο Πειραιάς διαθέτει πολλά σπίτια προς ενοικίαση για φοιτητές, όπως και πολλά ξενοδοχεία για προσωρινή διαμονή.
Το κόστος του ενοικίου κυμαίνεται από 270 έως 370 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά και την παλαιότητα.
Η διασκέδαση στον Πειραιά προσφέρει πολλές επιλογές, αφού υπάρχει πλήθος καταστημάτων για φαγητό, καφέ, ποτό, ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας.
Για όσους σπουδάσουν στον Πειραιά, υπάρχουν σημεία τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί.

  • Κεντρικό λιμάνι: Μπορείτε να περπατήσετε τριγύρω για να δείτε τόσο τα επιβατηγά όσο και τα εμπορικά πλοία, καθώς και τις συνεχείς αφίξεις και αναχωρήσεις εμπορευμάτων και ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Στην περιοχή Φρεατύδα διασώζονται τμήματα του αρχαίου Πειραϊκού Τείχους (στην παραθαλάσσια ζώνη).
  • Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι): Στη μαρίνα αυτή, αγκυροβολούν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γιωτ και κρουαζιερόπλοια. Εκεί θα βρείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο καθώς και το Αρχαίο Θέατρο της Ζέας (4ος – 3ος αι. π.Χ.).  
  • Μικρολίμανο: Το Μικρολίμανο ή Φανάρι ή λιμένας Κουμουνδούρου, πρώην Τουρκολίμανο και στην αρχαιότητα Λιμένας Μουνιχίας, αποτελεί σήμερα τουριστική τοποθεσία και περιλαμβάνεται στην ευρύτερη συνοικία της Καστέλλας. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Πειραϊκής χερσονήσου συνορεύοντας με την συνοικία του Νέου Φαλήρου.
  • Καστέλλα. Κομψή και δημοφιλής συνοικία του Πειραιά, κτισμένη σε λόφο που είναι γνωστός και ως Προφήτης Ηλίας. Αν περπατήσετε προς την κορυφή του λόφου θα βρεθείτε σε σοκάκια με γραφικά σπίτια. Από εκεί, η θέα του κεντρικού λιμανιού, της Ζέας και του Μικρολίμανου είναι μοναδική. Στην περιοχή, υπάρχει ακόμα το υπαίθριο θέατρο «Βεάκειο», το οποίο το καλοκαίρι φιλοξενεί σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  • Δημοτικό Θέατρο: Δεσπόζει σε μία από τις κεντρικές πλατείες της πόλης (πλατεία Κοραή). Χτίστηκε τη δεκαετία του 1880 σε νεοκλασικό στυλ από τον αρχιτέκτονα Ι. Λαζαρίμο και είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη και σύνηθες σημείο συνάντησης των κατοίκων του Πειραιά.
  • Σταθμός Η.Σ.Α.Π. (σταθμός μετρό «Πειραιάς»): Το μεγαλοπρεπές αυτό εκλεκτικιστικό οικοδόμημα με τον αψιδωτό θόλο (1929), έχει έντονες επιρροές από τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς σταθμούς της περιόδου. Πρόσφατα, ανακαινίστηκε πλήρως ο εσωτερικός εξοπλισμός, ενώ οι τοίχοι φιλοξενούν ζωγραφικά έργα των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών.
  • Αρχαιολογικό Μουσείο: To Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Ζέας. Στη μόνιμη έκθεσή του παρουσιάζονται ευρήματα που προέρχονται κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και από το νότιο παραλιακό μέτωπο της Αττικής. Καλύπτουν τα χρονικά όρια από τη μυκηναϊκή έως και τη ρωμαϊκή εποχή και ανασυνθέτουν την ιστορία του αρχαίου Πειραιά, σημαντικού εμπορικού κέντρου της ανατολικής Μεσογείου.
  • Ναυτικό Μουσείο: Θα το βρείτε στην Ακτή Μουτσοπούλου και τα εκθέματά του καλύπτουν περίπου 3.000 χρόνια ελληνικής ναυτικής ιστορίας.
  • Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων: Εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2005, έχοντας πλέον στη συλλογή του περισσότερα από 2000 αντικείμενα καθώς και περισσότερα από 3000 βιβλία, έντυπα και φωτογραφίες τα οποία και αποτελούν τη βάση για την μελλοντική επέκταση με παράλληλη δημιουργία βιβλιοθήκης.
  • Δημοτική Πινακοθήκη: H Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά άρχισε να λειτουργεί το 1957 ως τμήμα -αρχικά- της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και από το 1985 ως ανεξάρτητο τμήμα. Από τον Ιανουάριο του 2014 στο Παλιό Ταχυδρομείο της οδού Φίλωνος 29 – Καραολή και Δημητρίου 14 στον 1ο όροφο, εκτίθεται μικρός αριθμός έργων νεοελλήνων ζωγράφων.
Καστέλλα Πειραιάς

Φοιτητικό φροντιστήριο Πειραιάς

Στον Πειραιά εδρεύει το Πανεπιστήμιο Πειραιά το οποίο ιδρύθηκε το 1938 ως «Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών» από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών, που σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιριών της Ελλάδας έβαλαν ως βάσεις την οικονομική, νομική και τεχνική παιδεία των στελεχών της βιομηχανίας.
Το 1945 μετονομάσθηκε σε Ανωτέρα Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών και σκοπός της ορίσθηκε η συστηματική, θεωρητική και πρακτική κατάρτιση διοικητικών στελεχών.
Το 1949, με το Ν.Δ. 1245/49, ολοκληρώθηκε η οργάνωση της.
Τo 1958 μετονομάσθηκε σε Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή και ορίσθηκε έδρα της ο Πειραιάς και τον Ιούνιο του 1989, η Σχολή μετονομάσθηκε σε Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Φοιτητικό φροντιστήριο Πειραιάς

Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

  • Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης: Το τετραετές Προπτυχιακό Πρόγραμμα αποτελείται από πλήθος μαθημάτων, βασικά μαθήματα κορμού και σύγχρονα μαθήματα επιλογής, που παρέχουν τόσο θεωρητική όσο και εμπειρική γνώση, απαραίτητη για την κατανόηση σύνθετων οικονομικών καταστάσεων.
  • Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων: Στόχος του Τμήματος είναι η παροχή θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν τη διοίκηση επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
  • Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών: Το Τμήμα έχει ως αποστολή, να καλλιεργεί και να προάγει την επιστήμη με την ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη έρευνα και αναζήτηση και να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτισή τους για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη.
  • Τμήμα Τουριστικών Σπουδών: Το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών έχει ως βασικό σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του ευρύτατου πεδίου του Τουρισμού, με στελέχη ανώτατης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για μια εξαίρετη σταδιοδρομία σε μεσαίες, ανώτερες και ανώτατες θέσεις σε όλους τους κλάδους της Τουριστικής Βιομηχανία.

Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας

  • Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών: Προσφέρει στους φοιτητές την απαιτούμενη διεπιστημονική θεωρητική γνώση λλά και πρακτική κατάρτιση για την επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία τους στο χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών.
  • Tμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Tεχνολογίας: Tο Tμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Tεχνολογίας έχει σκοπό την εκπαίδευση, μόρφωση και ανάδειξη στελεχών στην επιστήμη της Διοίκησης της Παραγωγής, με έμφαση στις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στα συστήματα παραγωγής.

Σχολή Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής

  • Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής: Είναι το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο τη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική και φιλοδοξεί να παραμείνει πρωτοπόρο στη διδασκαλία της θεωρίας και των σύγχρονων εφαρμογών των σχετικών γνωστικών αντικειμένων.
  • Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης: Σκοπός το Τμήματος είναι η θεωρητική εκπαίδευση και η πρακτική κατάρτιση των φοιτητών στα γνωστικά πεδία της Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος, πέραν των απαραίτητων μαθημάτων υποδομής και των μαθημάτων γενικού ενδιαφέροντος, αποτελείται από μία συστηματική σύνθεση μαθημάτων από θεωρητικά και εφαρμοσμένα γνωστικά αντικείμενα των επιστημονικών αυτών κλάδων.

Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

  • Τμήμα Πληροφορικής: Οι βασικοί άξονες του Τμήματος είναι η εκπαίδευση και η έρευνα. Η εκπαίδευση, παρέχεται σε 3 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο παρέχονται οι προπτυχιακές σπουδές με την εισαγωγή φοιτητών από τις Πανελλαδικές εξετάσεις της χώρας που οδηγούν στην απόκτηση Πτυχίου Πληροφορικής. Στο δεύτερο επίπεδο παρέχονται μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και στο τρίτο επίπεδο παρέχονται διδακτορικές σπουδές που οδηγούν στην απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.
  • Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων: Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ιδρύθηκε το 1999 και καλύπτει δύο σημαντικούς κλάδους της Ψηφιακής Οικονομίας και της Κοινωνίας της Γνώσης: τον κλάδο των Δικτυοκεντρικών Συστημάτων και Υπηρεσιών και τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.