DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα των Χανίων, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Χανιά

Τα Χανιά είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και η φοιτητική ζωή εκεί μπορεί να γίνει μία αξέχαστη εμπειρία. Στα Χανιά τα ενοίκια είναι “τσιμπημένα” και πολλοί φοιτητές επιλέγουν τη συγκατοίκηση. Για όσους επιθυμούν σπίτι κοντά στο κέντρο, μπορούν να επιλέξουν την περιοχή των Δικαστηρίων, ενώ για όσους επιθυμούν σπίτι κοντά στη σχολή, επιλέγουν την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο. Οι αποστάσεις είναι κοντινές, εκτός από το Πολυτεχνείο και μπορεί όποιος επιθυμεί να μετακινηθεί με τα πόδια.
Η πόλη των Χανίων προσφέρει αρκετές επιλογές για διασκέδαση (καφετέριες, ρακάδικα, μπαρ, εστιατόρια). Για καφέ στην πλατεία Σπλάντζια ή στο Κουμ Καπί. Για μεζεδοπωλεία και ρακάδικα στον πεζόδρομο της Νταλιάνη και για πιο εναλλακτική διασκέδαση στην περιοχή της Παλιάς Πόλης.
Η πόλη προσφέρει και πολλές επιλογές για δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι η πεζοπορία, είτε μόνος, είτε σε οργανωμένες ομάδες, ενώ το καλοκαίρι μπορείς να ασχοληθείς με κολύμβηση, καταδύσεις ή καγιάκ. Για τους φοιτητές που τους αρέσει η αθλητική ζωή, η πόλη προσφέρει πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και ομάδες.
Τα πιο γνωστά αξιοθέατα στα Χανιά, που κάθε φοιτητής πρέπει να επισκεφτεί, είναι το Παλιό Ενετικό Λιμάνι και ο Φάρος του παλιού λιμανιού.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Χανιά – Πολυτεχνείο Κρήτης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης ιδρύθηκε με το Νόμο 545/17.02.1977 «Περί ιδρύσεως Τεχνολογικού Πανεπιστημίου υπό την επωνυμία Πολυτεχνείο Κρήτης και άλλων τινών διατάξεων». Η διοίκησή του ανατέθηκε το 1977 από το ΥΠΕΠΘ σε Διοικούσα Επιτροπή υπό την Προεδρία του Περικλή Σ. Θεοχάρη, Ακαδημαϊκού και Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΦΕΚ 122/τ. Ν.Π.Δ.Δ./12-5-1977).

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Χανιά – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μηχανικών

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.