DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα του Ρεθύμνου, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ρέθυμνο

Το όμορφο και παραδοσιακό Ρέθυμνο είναι από τις αγαπημένες φοιτητικές πόλεις. Η πανεπιστημιούπολη στεγάζεται στο Γάλλο, μια περιοχή λίγο έξω από την πόλη, ωστόσο, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και η μετακίνηση γίνεται πολύ εύκολα είτε με τα πόδια είτε με ποδήλατο.
Το Ρέθυμνο υποδέχεται χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο με αποτέλεσμα η εύρεση κατοικίας να είναι δύσκολη και τα ενοίκια συνήθως υψηλά. Ενδεικτικές περιοχές είναι ο Μασταμπάς και η Καλλιθέα, όπου τα σπίτια είναι πιο σύγχρονα.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Στα στενάκια της βρίσκονται δεκάδες ρακάδικα με φαγητό, τσικουδιά και live μουσική, ενώ στην παραλιακή υπάρχουν πολλά μαγαζιά για καφέ και ποτό. Το Ρέθυμνο δίνει μια ευκαιρία για το απόλυτο ταξίδι στην κρητική παράδοση: τοπικά εδέσματα, μουσική κουλτούρα, λύρα, μαντινάδες και φυσικά, το πιο γλυκό ποτό, η ρακή ή τσικουδιά.
Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με δραστηριότητες, στο πανεπιστήμιο λειτουργούν πολιτιστικές ομάδες, όπως το «Φοιτητικό Στέκι», που οργανώνουν μουσικά, θεατρικά και άλλα δρώμενα στην Πανεπιστημιούπολη και σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης. Επίσης, προσφέρονται μαθήματα φωτογραφίας, χορού και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τέλος στην πανεπιστημιούπολη λειτουργεί και δωρεάν γυμναστήριο.
Η πόλη του Ρεθύμνου με την αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης, τα πανέμορφα ενετικά κτίρια και τα γραφικά σοκάκια της είναι από μόνη της ένα αξιοθέατο. Αξίζει μία επίσκεψη στο Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, ενώ στα must είναι μια εκδρομή στο μυθικό Ιδαίον Άντρον, που είναι μόλις ένα από τα περίπου 800 σπήλαια που υπάρχουν στα βουνά γύρω από το Ρέθυμνο!

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ρέθυμνο – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Κρήτη είχε προκύψει από νωρίς· γεωγραφικοί

και δημογραφικοί λόγοι επέβαλαν να λειτουργήσει εδώ το τρίτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ποικίλες όμως αιτίες καθυστέρησαν τη δημιουργία του. Το ιδρυτικό διάταγμα δημοσιεύτηκε το 1973.

Φιλοσοφική Σχολή

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ρέθυμνο – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μουσικής και Οπτοακουστικών Τεχνολογιών

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.