DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Διδακτορική διατριβή

Συγγραφή διδακτορικών διατριβών: Το δίπλωμα (PhD) είναι ένα διδακτορικό ερευνητικό δίπλωμα και το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών προσόντων που μπορείτε να αποκτήσετε. Για την ολοκλήρωση ενός διδακτορικού διπλώματος απαιτείται η συγγραφή διδακτορικής διατριβής και χρειάζονται συνήθως τρία έως τέσσερα χρόνια πλήρους απασχόλησης. Θα ερευνήσετε και θα γράψετε μια διατριβή που θα προσφέρει μια πρωτότυπη συμβολή στο θέμα σας.

Η Διδακτορική Διατριβή είναι μία πρωτότυπη επιστημονική εργασία και εκπονείται για την απόκτηση του τίτλου του διδάκτορα. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της είναι πολύ μεγαλύτερος από ένα εξάμηνο ή χρόνο και πολλές φορές φτάνει και τα 6 χρόνια.

Το πρώτο στάδιο της διδακτορικής διατριβής σας είναι συνήθως η βιβλιογραφική ανασκόπηση. Η βιβλιογραφική ανασκόπηση είναι μια ευκαιρία για να επιδείξετε τη γνώση και την κατανόησή σας σχετικά με το τι έχει ήδη γραφτεί για τον τομέα της έρευνάς σας – αυτό μπορεί να αποτελείται από εργασίες, άρθρα, βιβλία, δεδομένα και πολλά άλλα
Αντί να συνοψίζετε απλώς τι έχουν πει άλλοι μελετητές για το θέμα σας, θα πρέπει να στοχεύετε στην αξιολόγηση και ανάλυση των επιχειρημάτων τους
Η βιβλιογραφική ανασκόπηση είναι συνήθως η πρώτη εργασία του διδακτορικού σας – και συνήθως αποτελεί το πρώτο μέρος ή κεφάλαιο της διατριβής σας.

Αφού ολοκληρώσετε τη βιβλιογραφική ανασκόπηση, θα προχωρήσετε στο μεγαλύτερο μέρος της διδακτορικής σας διατριβής, που είναι η έρευνα. Αυτό που διαφοροποιεί τη διδακτορική σας διατριβή από τις προηγούμενες πανεπιστημιακές εργασίες σας, είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αποτελεί μια πρωτότυπη συμβολή στην ακαδημαϊκή γνώση. Η μορφή που θα λάβει αυτή η πρωτότυπη συνεισφορά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το γνωστικό σας αντικείμενο.

Οι διατριβές στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες περιλαμβάνουν συνήθως τη διερεύνηση διαφορετικών κειμένων, πηγών και θεωρητικών πλαισίων
Οι κοινωνικές επιστήμες είναι πιο πιθανό να επικεντρωθούν σε ποιοτικές ή ποσοτικές έρευνες και μελέτες περιπτώσεων
Τα μαθήματα STEM περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την καταγραφή και την ανάλυση πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα τους για να αποδείξουν ή να διαψεύσουν μια θεωρία.
Όποια κι αν είναι η προσέγγισή σας, είναι ζωτικής σημασίας να κρατάτε λεπτομερείς σημειώσεις για τις πηγές και τις μεθόδους σας – αυτό θα σας διευκολύνει πολύ όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές στη διατριβή σας αργότερα.

Η έκταση της διδακτορικής διατριβής ποικίλλει από θέμα σε θέμα, αλλά όλες είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών. Το πανεπιστήμιό σας θα θέσει συνήθως ένα ανώτατο όριο – συνήθως μεταξύ 70. 000 και 100. 000 λέξεων, με τις περισσότερες διατριβές να φτάνουν περίπου τις 80. 000 λέξεις. Σε γενικές γραμμές, οι διατριβές που βασίζονται σε STEM θα είναι λίγο μικρότερες από εκείνες των Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.
Διαφορετικά πανεπιστήμια (και τμήματα) έχουν διαφορετικές πολιτικές σχετικά με το τι μετράει για τον αριθμό των λέξεων της διδακτορικής διατριβής, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι αναμένεται από εσάς. Ελέγξτε με τον επιβλέποντα καθηγητή σας εάν οι αναφορές, η βιβλιογραφία ή τα παραρτήματα περιλαμβάνονται στον αριθμό των λέξεων της διατριβής σας.

Συγγραφή διδακτορικών διατριβών

Το φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET, έχει πολύχρονη παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν τη συγγραφή διδακτορικής διατριβής, καθώς και την πλήρη υποστήριξη καθ΄όλη τη διάρκεια του διδακτορικού.

Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και δίνουμε τη δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του!

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης