DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές

Ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές: Το πανεπιστημιακό φροντιστήριο της DESKNET αποτελεί ένα φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης που αναλαμβάνει υπεύθυνα την προετοιμασία των φοιτητών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης. Υπάρχει κατηγοριοποίηση των υπηρεσιών μας ανάλογα με το ίδρυμα, το Τμήμα και την Σχολή, ώστε ο φοιτητής να λαμβάνει απόλυτα εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα πανεπιστημιακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε μορφή ιδιαίτερων, ως επί το πλείστον, προκειμένου να στοχεύσουμε στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Αρχικά, πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ του φοιτητή/-τριας και των καθηγητών προκειμένου να ενημερωθούν οι καθηγητές για τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να οργανωθεί κατάλληλα η διδακτέα ύλη και η διδακτική δραστηριότητα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το ωράριο, η διάρκεια και η συχνότητα των μαθημάτων καθορίζονται πάντοτε από κοινού με τον φοιτητή/-τρια, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές ανάγκες και να διασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία.

Το φοιτητικό φροντιστήριο μας συνεργάζεται αποκλειστικά με άριστα καταρτισμένους επιστήμονες. Όλοι οι διδάσκοντες είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών, με διδακτική εμπειρία, άνεση και εξοικείωση με τις απαιτήσεις του εκάστοτε φοιτητικού μαθήματος και τις ανάγκες του εκάστοτε φοιτητή/-τριας.

Με άξονα την πολυετή μας παρουσία και εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να προετοιμάσουμε αποτελεσματικά τον φοιτητή καθ’ όλη την διάρκεια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης, παρέχοντας στο φοιτητή:

  • Ευελιξία: Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο
  • Αποτελεσματικότητα: Οι έμπειροι καθηγητές μας κάνουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση να είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε, με ανθρώπινο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, στα μέτρα των απαιτήσεών σας, έχοντας σαν στόχο την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.