DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

ΕΑΠ: 9 Προπτυχιακά, 57 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) προσφέρει 9 Προπτυχιακά, 57 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2023 και 2 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Μάρτιο του 2024 (Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία (ΑΣΚ) και Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές).

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου ως εξής:

  • Από την 20η Ιουνίου 2023 και ώρα 11.59 π.μ. έως την 4η Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.59 π.μ. στα ΠΜΣ «Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» (ΑΣΚ) και «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» (ΣΔΣ). Η έναρξη σπουδών στα ΠΜΣ ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει τον Μάρτιο του 2024
  • Από την 20η Ιουνίου 2023 και ώρα 11.59 π.μ. έως την 31η Αυγούστου 2023 και ώρα 11.59 π.μ. στα υπόλοιπα Προγράμματα Σπουδών

Γενικές πληροφορίες

Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στον ψηφιακό χώρο εκπαίδευσης του Ε.Α.Π.. Οι Oμαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ) θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά.
Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Οι αιτήσεις πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων που θα υποβληθούν στα προγράμματα σπουδών χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες.

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαχθέντων/εισών και των απορριφθέντων/εισών ανά Πρόγραμμα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την 8η Σεπτεμβρίου 2023.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ΠΜΣ ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει την 31η Ιανουαρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δικαιολογητικά εγγραφής

  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Α.Τ.Ε.Ι. ή τίτλου α κύκλου σπουδών της αλλοδαπής, όπως απαιτείται από τις προϋποθέσεις εισαγωγής του
    προγράμματος.
  • Πιστοποιητικά που να τεκμηριώνουν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του προγράμματος σπουδών που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.
  • Πιστοποιητικά ξένης γλώσσας, στις περιπτώσεις που απαιτείται.
  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Οδηγίες καταβολής οικονομικής συμμετοχής

Η καταβολή της οικονομικής σας συμμετοχής πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση του κωδικού πληρωμής, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δε θα είναι δυνατή η ταυτοποίηση της πληρωμής σας. Τον κωδικό πληρωμής θα τον βρείτε στη φόρμα δήλωσης, καθώς και στη σελίδα επιβεβαίωσης επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης σας.
Επισημαίνεται ότι με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των δικαιολογητικών εγγραφής, θα πρέπει να γίνει και η ταυτόχρονη καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής της αιτήσεως και αφορά στις Θεματικές Ενότητες που επιλέξατε στην αίτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για υποβολή αίτησης εδώ

Πηγή: eap.gr