DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Οι Πανελλήνιες έχουν τελειώσει και οι εν δυνάμει φοιτητές μαζί με τις οικογένειες τους βρίσκονται προ των πυλών για τον υπολογισμό των οικονομικών αναγκών που θα προκύψουν. Αυτό ισχύει για τους φοιτητές που θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τον τόπο κατοικίας τους και να σπουδάσουν σε άλλη πόλη, γεγονός που σημαίνει πως τα έξοδα διπλασιάζονται για την οικογένεια. Οι οικονομικές ανάγκες λόγω της επισιτιστικής κρίσης που έχει δημιουργηθεί και της ακρίβειας που έχει χτυπήσει τα ελληνικά νοικοκυριά, αναγκάζει τους γονείς να βρουν δεύτερη δουλειά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους και να τα στηρίξουν στη νέα τους ζωή. Σε αυτό το σημείο έρχεται να βοηθήσει το φοιτητικό δάνειο.

Φοιτητικό Δάνειο – Τί είναι

Στις περιπτώσεις που ο υποψήφιος φοιτητής δεν είναι δικαιούχος κάποιας υποτροφίας, μπορεί να απευθυνθεί σε κάποια τράπεζα για να λάβει φοιτητικό δάνειο. Το πλεονέκτημα των φοιτητικών δανείων είναι το χαμηλό επιτόκιο και το μεγάλο διάστημα αποπληρωμής.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα φοιτητικά δάνεια που παρέχουν αυτή την στιγμή οι τράπεζες.

Φοιτητικό Δάνειο –  EUROBANK

Με το φοιτητικό δάνειο καλύπτετε μέρος ή όλα τα δίδακτρά σας και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης στον τόπο των σπουδών σας. Το επιτόκιό του είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με αυτό ενός καταναλωτικού δανείου για τις προσωπικές ανάγκες σας. Επιπλέον, σε περίπτωση σοβαρού γεγονότος η οικογένειά σας απαλλάσσεται από την αποπληρωμή του δανείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην σελίδα της τράπεζας   https://www.eurobank.gr/

Φοιτητικό Δάνειο – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει από σήμερα μία νέα δέσμη σπουδαστικών δανείων. Τα δάνεια αυτά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο σπουδών και για οποιαδήποτε ηλικία (σχολείο, φροντιστήριο, κολέγιο, ΤΕΙ, ΑΕΙ, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό).

Με την συγκεκριμένη δέσμη προϊόντων και υπηρεσιών, η Τράπεζα Πειραιώς προχωρεί σε μία σημαντική κίνηση αντίστοιχη των άλλων ευρωπαϊκών τραπεζών, σε ότι αφορά την οικονομική διευκόλυνση οικογενειών, οι οποίες προγραμματίζουν τις σπουδές των παιδιών τους.

Καινοτομίες, όπως η συνδυασμένη κάλυψη πολλαπλών αναγκών, η μακροχρόνια περίοδος χάριτος (έως 4 χρόνια), η δυνατότητα πρόσβασης στα δάνεια απο οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και η παροχή δωρεάν σύνδεσης στο Internet, περιγράφουν τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου «πακέτου» προϊόντων.

Φοιτητικό Δάνειο – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με το προσωπικό δάνειο Σπουδάζω μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας, με πολύ χαμηλή δόση για τον πρώτο χρόνο. Έτσι, διαχειρίζεστε καλύτερα τις ανάγκες και τα έξοδά σας, αρκεί να είστε κάτοχοι του καταθετικού λογαριασμού Σπουδάζω.

Φοιτητικό Δάνειο – ALPHA BANK

Κάλυψη των εκπαιδευτικών και σπουδαστικών αναγκών με το Alpha Καταναλωτικό Δάνειο Εκπαιδευτικών Αναγκών.
Εξασφάλιση προνομιακού επιτοκίου, σταθερού καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Φοιτητικό Δάνειο – ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με το νέο σπουδαστικό δάνειο “Παγκρήτια – Φοιτητικό Στήριγμα”, σπουδαστές και γονείς μπορούν τώρα να απολαύσουν ξένοιαστα τις χαρές της φοιτητικής ζωής.

Φοιτητικό Δάνειο – ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, στηρίζοντας τους νέους στην περίοδο των σπουδών τους, προσφέρει δάνεια για κάλυψη προσωπικών αναγκών των φοιτητών και σπουδαστών, για πληρωμή διδάκτρων, καθώς και για αγορά φοιτητικής στέγης.

Φοιτητικό Δάνειο – Μεταπτυχιακές Σπουδές

Φοιτητικά δάνεια για μεταπτυχιακές σπουδές στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υλοποιείται η δράση με τίτλο «Erasmus+ Master Loans». Πρόκειται για τη χορήγηση εγγυημένων φοιτητικών δανείων με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, σε όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν ένα πλήρη κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τη χώρα απόκτησης του βασικού τίτλου σπουδών τους.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, προσφέροντάς τους ευνοϊκά επιτόκια, καλύτερα από τα τρέχοντα επιτόκια της αγοράς, η δε αποπληρωμή ξεκινά δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, επιτρέποντάς τους να βρουν εργασία πριν ξεκινήσουν την αποπληρωμή.