DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κομοτηνής, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικό φροντιστήριο Κομοτηνή

Η διαμονή στην πόλη της Κομοτηνής, μπορεί να γίνει είτε στις φοιτητικές εστίες με 810 κλίνες που διαθέτει το Δ.Π.Θ, είτε νοικιάζοντας διαμέρισμα στην πόλη. Οι περιοχές που επιλέγουν περισσότερο οι φοιτητές είναι η Παλιά Νομική, η παλιά Πρυτανεία και η περιοχή κοντά στο εμπορικό, απ’ όπου διέρχεται και το λεωφορείο για την Πανεπιστημιούπολη. Το κόστος για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος, ποικίλει ανάλογα την περιοχή και την έκταση σε τ.μ.
Η σίτιση μπορεί να γίνει στην φοιτητική λέσχη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.
Η νυχτερινή ζωή της Κομοτηνής αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην πόλη, ιδιαίτερα για τους φοιτητές και οι επιλογές ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Οι επιλογές για καφέ βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ για την βραδινή έξοδο, η καλύτερη επιλογή είναι τα μαγαζιά γύρω από την Πλατεία Ειρήνης, όπου υπάρχουν πολλά μπαρ, καθώς και ρακάδικα-ρεμπετάδικα.
Μην ξεχάσετε, να επισκεφτείτε το βυζαντινό της κάστρο, το Ιμαρέτ το οποίο λειτουργεί ως «Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής», το Γενικό Τζαμί, καθώς και τον Πύργο του Ωρολογιού.

 

Φοιτητικό φροντιστήριο Κομοτηνή – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Στην Κομοτηνή βρίσκεται η έδρα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του πρώτου Ελληνικού περιφερειακού πολυεδρικού πανεπιστημίου (αρχικά στις πόλεις Ξάνθη και Κομοτηνή και στη συνέχεια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα). Το κτίριο του Πανεπιστημίου βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Νομική Σχολή

Τμήμα Νομικής

Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σχολή Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.