DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Καβάλας, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Καβάλα

Το κόστος διαμονής στην πόλη της Καβάλας, κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και τα τετραγωνικά του διαμερίσματος. Για τους φοιτητές που δικαιούνται δωρεάν στέγαση, λειτουργεί Σπουδαστική Εστία, η οποία διαθέτει 230 δίκλινα δωμάτια με κοινόχρηστες τουαλέτες και λουτρά. Στους χώρους των κτιρίων που στεγάζεται η εστία διατίθεται και internet.
Η διασκέδαση προσφέρει ότι επιθυμεί ένας φοιτητής. Από καφέ στο λιμάνι της πόλης, μέχρι φαγητό στα πολυάριθμα καταστήματα εστίασης ή ποτό στα club της περιοχής. Για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, υπάρχουν 2 κινηματογράφοι εν λειτουργία.
Η Καβάλα συνδυάζει μοναδικά ιστορία, πολιτισμό και αρχιτεκτονικά αξιοθέατα. Η Παλιά Πόλη της Καβάλας με ιστορία 2.500 χρόνων προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και η θέα από το κάστρο στην κορυφή του λόφου είναι ανεπανάληπτη.

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, είναι το Imaret, κάτω από την Παλιά Πόλη, το οποίο χτίστηκε αρχές του 19ου αιώνα από τον Μεχμέτ Αλή και πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επισκεφτεί να απολαύσει φαγητό ή ποτό.
Σημαντικά σημεία της Καβάλας για επίσκεψη είναι οι ανακαινισμένες καπναποθήκες, οι Καμάρες, το τοξωτό υδραγωγείο μήκους 270μ. και ο Παλιός Φάρος.
Ένα από τα μεγάλα ατού της πόλης είναι οι κοντινές παραλίες που μπορεί να επισκεφθεί ο φοιτητής, όπως οι Αμμόλοφοι και η Αμμόγλωσσα Κεραμωτής.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Καβάλα – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος επιδιώκει να αποτελέσει πυλώνα αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη διεθνοποίηση, στην αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, στη διδακτική και μαθησιακή καινοτομία, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση του Ιδρύματος με την κοινωνία.

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.