DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα του Ηρακλείου, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι μία αρκετά μεγάλη πόλη και έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φοιτητή. Οι νέοι φοιτητές για τη διαμονή τους, μπορούν να κάνουν αίτηση για τις φοιτητικές εστίες, αν πληρούν τα κριτήρια, διαφορετικά θα επιλέξουν την ενοικίαση διαμερίσματος.
Οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές και οι περισσότεροι χώροι διασκέδασης βρίσκονται στο ιστορικό κέντρου του Ηρακλείου. Θα βρεις μαγαζιά για καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Επίσης η πόλη διαθέτει και ροκ μπαράκια, μαγαζιά για κοκτέιλ, με ζωντανή μουσική, κ.α.
Ο φοιτητής που θα επιλέξει το Ηράκλειο για σπουδές, σύντομα θα ακολουθήσει τις συνήθειες των ντόπιων και θα ξεκινάει την νυχτερινή του διασκέδαση με μία επίσκεψη σε κάποιο από τα πολλά ρακάδικα της πόλης.
Τα βράδια, μπορεί να επιλέξει να κάτσει με την παρέα του πίνοντας το ποτό στα Λιοντάρια, ένα πολύ όμορφο μέρος όπου βρίσκεται το ενετικό σιντριβάνι με τα 4 λιοντάρια. Ένα άλλο όμορφο σημείο συνάντησης είναι το Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.
Για όσους αγαπούν το ποδήλατο, η πόλη δίνει την δυνατότητα για ποδηλατάδα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από τον Κούλε μέχρι το Παγκρήτιο γήπεδο.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ηράκλειο – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Κρήτη είχε προκύψει από νωρίς· γεωγραφικοί και δημογραφικοί λόγοι επέβαλαν να λειτουργήσει εδώ το τρίτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ποικίλες όμως αιτίες καθυστέρησαν τη δημιουργία του. Το ιδρυτικό διάταγμα δημοσιεύτηκε το 1973.

Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Ιατρική Σχολή

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ηράκλειο – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μηχανικών

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.