DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αλεξανδρούπολης, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πανέμορφη πόλη, χτισμένη στα βόρεια παράλια του Θρακικού Πελάγους. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην πανέμορφη και καλοδιατηρημένη παραλία της που θα ικανοποιήσει τόσο τους φυσιολάτρες όσο και τους λάτρεις της κοινωνικής ψυχαγωγίας.
Όπως είναι αναμενόμενο, η καρδιά της Αλεξανδρούπολης χτυπά στην παραλιακή οδό. Εκεί βρίσκονται πολλές καφετέριες, αλλά και πιο παραδοσιακά στέκια και ψητοπωλεία. Πιο ανατολικά, σε μήκος ορισμένων εκατοντάδων μέτρων, εκτείνεται ένα πανέμορφο και καλοδιατηρημένο πάρκο, ιδανικό για όσους θέλουν να διαβάσουν ή να απολαύσουν τη θάλασσα με την ησυχία τους. Κατά μήκος του πάρκου εκτείνεται και η παραλία της Αλεξανδρούπολης που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί αρκετούς λουόμενους.
Στην κεντρική αρτηρία της Αλεξανδρούπολης τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, υπάρχουν πολλά εμπορικά καταστήματα, καθώς και καφέ.
Η κίνηση μέσα στην πόλη γίνεται με τα ΜΜΜ, ενώ μπορείτε να καλύψετε και τις αποστάσεις με τα πόδια.
Για μετακινήσεις εκτός της πόλης, ο σταθμός των ΚΤΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο, όπως και ο σταθμός του τρένου και το λιμάνι. Το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» βρίσκεται περίπου 15 με 20 λεπτά έξω από την πόλη (με αυτοκίνητο).
Η Αλεξανδρούπολη συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολιτισμικό πλούτο. Μέσα στην ίδια την πόλη, το σημαντικότερο αξιοθέατο είναι ο Φάρος. Μπορείτε, όμως, να επισκεφτείτε διάφορους ναούς και μνημεία από την περιφέρεια, καθώς και τα μουσεία φυσικής ιστορίας και εκκλησιαστικής τέχνης. Και, φυσικά, επιβάλλεται να επισκεφτείτε το νησί της Σαμοθράκης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Αλεξανδρούπολη καθώς και τους εντυπωσιακούς υδροβιότοπους του δέλτα του Έβρου.
Τέλος, όπως ισχύει για κάθε παραθαλάσσια πόλη, το κλίμα της Αλεξανδρούπολης είναι πολύ ήπιο και ευχάριστο χειμώνα – καλοκαίρι.
Γενικά, για το μέγεθός της και τον πληθυσμό της, η Αλεξανδρούπολη είναι μία εξαιρετικά πολυποίκιλη και πολυλειτουργική πόλη που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Αλεξανδρούπολη – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Στην Κομοτηνή βρίσκεται η έδρα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του πρώτου Ελληνικού περιφερειακού πολυεδρικού πανεπιστημίου (αρχικά στις πόλεις Ξάνθη και Κομοτηνή και στη συνέχεια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα).

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Επιστημών Υγείας

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.