DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Επαγγελματικά δικαιώματα ΕΑΠ

Ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και του Cadi Ayyad University του Μαρόκο, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+

To Cadi Ayyad Univerisity, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του Μαρόκο, αποτελούμενο από 100.000 φοιτητές.

Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Εργαστηρίου Αειοφορικής Διαχείρισης και Τεχνολογιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και του Τμήματος Περιβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Cadi Ayyad.

Εκ μέρους του Ε.Α.Π. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μαρακές στις 11-17/2, ο Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Δρ. Πέτρος Κόκκινος, οι υπ. Δρ. Εκάβη Ίσαρη και Άλκηστις Καντεράκη, όπου παρουσιάστηκε το ερευνητικό έργο του Εργαστηρίου της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και αποφασίστηκε η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων, τόσο σε ερευνητικά όσο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα, με αντικείμενο το νερό και τα απόβλητα.

Η αντιπροσωπεία του Ε.Α.Π. είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Prof. Moulay Elhassan HBID, τον κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών Prof. EL MOUDEN El Hassan και με τον Διευθυντή του Κέντρου Καινοτομίας του Μαρακές Prof. Belkhayat Driss.

Πηγή: eap.gr