DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Influencer marketing, πως μια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη έβαλε στόχο να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κλάδου με το App τους “Influ”

Τον επόμενο μήνα, θα βρίσκεται στην αγορά η νέα εφαρμογή «Influ», δημιουργία εταιρείας της Θεσσαλονίκης, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βρίσκουν άμεσα και χωρίς κόπο τους Influencers που θα διαφημίσουν το προϊόν τους και αντίστοιχα σε Influencers την δυνατότητα να τους βρίσκους οι επιχειρήσεις.

Η καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στο γεγονός πως μέσω φίλτρων (αριθμός followers, φύλο, κλάδος δραστηριοποίησης, κ.α.) θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες-επιχειρήσεις, να επιλέγουν τους Influencers. Αφού γίνει η επιλογή, μέσω της εφαρμογής «Influ», η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να τους καλέσει ή να στείλει μαζικό μήνυμα και τέλος να ελέγξει αν έχουν τηρηθεί όσα ζητήθηκαν στην συμφωνία μεταξύ τους.

Το «Influ» διατηρεί αρχειοθετημένα όλα τα projects, καθώς και λίστα με τους Influencers που έχει επιλέξει η επιχείρηση στο παρελθόν, με αποτέλεσμα την γρήγορη διαδικασία σε επόμενα projects.

Τέλος, να αναφέρουμε άλλη μία σημαντική δυνατότητα που παρέχει η εφαρμογή σε περίπτωση έλλειψης χρόνου για αναζήτηση Influencer. Ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει αγγελία στην ανάλογη ενότητα και να επικοινωνήσουν μαζί του όσοι ενδιαφέρονται για συνεργασία, δίνοντας του την δυνατότητα απλά να αποδεχτεί ή να απορρίψει τα αιτήματα συμμετοχής, να προχωρήσει σε συνομιλία και κατόπιν συμφωνίας σε ανάθεση εργασιών (upload videos, posts, stories).

Το app «Influ» θα είναι διαθέσιμο σε λιγότερο από ένα μήνα και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το κατεβάσουν στο κινητό τους μέσω App Store και Google Play.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα influ.gr