DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Πάτρας. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Πάτρα

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την Πάτρα για σπουδές, έχουν πολλές επιλογές για τη διαμονή τους. Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο η πόλη υποδέχεται περίπου 4.000-5.000 νέους φοιτητές και ότι στο σύνολο αγγίζουν τις 50.000-55.000. Οι περισσότεροι επιλέγουν το κέντρο της πόλης για την εύκολη πρόσβαση τους σε όποια περιοχή και να επιλέξουν να μετακινηθούν. Για τους φοιτητές που έχουν μεταφορικό μέσο καταλληλότερες περιοχές διαμονής κοντά στο Πανεπιστήμιο είναι η Ανθούπολη και η Αγία Σοφία, ενώ καταλληλότερες για τις εγκαταστάσεις του πρώην Τ.Ε.Ι. είναι ο Άγιος Ανδρέας και τα Ζαρουχλέικα.
Η διασκέδαση στην Πάτρα προσφέρει πολλές επιλογές, διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για καφέ, ποτό ή φαγητό, κυρίως στο κέντρο της πόλης. Σημείο συνάντησης των φοιτητών είναι το Κάστρο το οποίο τις νύχτες που είναι φωτισμένο μετατρέπει την περιοχή σε ένα όμορφο σκηνικό, γεμάτο με παραδοσιακά μαγαζιά. Ένα άλλο ωραίο σημείο της άνω πόλης είναι και το Δασύλλιο που δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιλέξει να απολαύσει την θέα της Πάτρας από ψηλά.
Τα καλοκαίρια η διασκέδαση μεταφέρεται στο Ρίο, στα Βραχνέικα και σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο.
Για την βόλτα σας στην πόλη επιλέξτε να επισκεφθείτε το Ρωμαϊκό Ωδείο, το Μεσαιωνικό κάστρο, τον Φάρο, το σπίτι του Κωστή Παλαμά, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το Κάστρο στο Ρίο.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ιδρύθηκε με το Νομοθετικό Διάταγμα 4425 ως αυτοδιοικούμενο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) υπό την εποπτεία του Κράτους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διοικητικής Ανάπτυξης της Χώρας, με όραμα να αποτελέσει ένα πρότυπο πανεπιστήμιο που να καλλιεργεί το πνεύμα της διεθνούς συνεργασίας και της επιστημονικής προόδου. Τα εγκαίνια της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών τελέστηκαν στις 30 Νοεμβρίου 1966.

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πολυτεχνική Σχολή

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 13/2000. Έχει ως έδρα του την Τρίπολη και αναπτύσσεται σε επίπεδο ολοκληρωμένων Σχολών στις πέντε πρωτεύουσες των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η λειτουργία του Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2002 με την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών και του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Πάτρα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.