DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Καλαμάτας. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Καλαμάτα

Η Καλαμάτα είναι η πόλη που δεν θα απογοητεύσει τους φοιτητές που θα την επιλέξουν για τις σπουδές του. Η πόλη δεν κοιμάται ποτέ και ο συνδυασμός του μοντέρνου με το παλιό, υπόσχεται μία υπέροχη φοιτητική ζωή.
Η μέρα σου μπορεί να ξεκινήσει με μία βόλτα για καφέ στο στενό της Ιατροπούλου, να συνεχίσει με μία βόλτα το απόγευμα στην παραλία και να κλείσει για ποτό σε ένα από τα πολυάριθμα μπαρ του κέντρου. Για τους πιο εναλλακτικούς υπάρχουν μαγαζιά με έντεχνη και ροκ μουσική, αλλά και ρακομελάδικα για πιο χαλαρή έξοδο.
Σε όσους αρέσουν τα καλλιτεχνικά, υπάρχει ΔΗΠΕΘΕ, ενώ διοργανώνονται και αρκετές συναυλίες ή φεστιβάλ στην πόλη, αλλά και σε γύρω περιοχές.
Για την ενοικίαση σπιτιών η Καλαμάτα είναι μία οικονομική πόλη, αφού βρίσκεις προσιτά ενοίκια και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διαβίωσης, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή.
Τέλος, η πόλη είναι υπέροχη τόσο το καλοκαίρι για μπάνιο στις κοντινές περιοχές, όσο και το χειμώνα για εξορμήσεις στα χωριά που βρίσκονται κοντά στον Ταΰγετο.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Καλαμάτα – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 13/2000. Έχει ως έδρα του την Τρίπολη και αναπτύσσεται σε επίπεδο ολοκληρωμένων Σχολών στις πέντε πρωτεύουσες των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η λειτουργία του Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2002 με την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών και του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών

Σχολή Γεωπονίας και Τροφίμων

Σχολή Διοίκησης

 

 

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Καλαμάτα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.