DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του Βόλου. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Βόλος

Ο Βόλος ανήκει στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και η μικρή χιλιομετρική απόσταση του από το Πήλιο, προσφέρει βουνό και θάλασσα.
Οι φοιτητές που επιλέγουν τον Βόλο για σπουδές για την διαμονή τους, μπορούν να επιλέξουν είτε την Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είτε την ενοικίαση σπιτιού. Η εστία διαθέτει σαράντα μονόκλινα δωμάτια, καθώς και μισθωμένο ξενοδοχείο, διαθεσιμότητας τριάντα τριών επιπλέον μονόκλινων δωματίων. Διαμονή στην εστία δικαιούνται μόνο πρωτοετείς φοιτητές και μόνο για ένα έτος, εφόσον πληρούν τα οικονομικά και οικογενειακά κριτήρια. Στην περίπτωση που ο φοιτητής επιθυμεί να νοικιάσει σπίτι οι επιλογές είναι πολλές και στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές πιο ήσυχες. Οι τιμές κυμαίνονται από 230 έως 480 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή και τα τετραγωνικά.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Το πιο δημοφιλές σημείο για τους φοιτητές είναι το κέντρο και συγκεκριμένα κοντά στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρίσκονται πολλές καφετέριες και μπαράκια. Ακόμη ένα σημείο συνάντησης που προτιμούν οι φοιτητές είναι τα Παλιά, με πολλά φοιτητικά στέκια που προσφέρουν κρασί, φαγητό και πολύ συχνά και ζωντανή μουσική. Φυσικά στα δημοφιλή σημεία ανήκει και η παραλία με τις καφετέριες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα τσιπουράδικα της πόλης τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα παντού μέσα στην πόλη και αποτελούν βασικό στέκι των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών. Για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί ένα τσιπουράδικο, καλό θα είναι να ψάξει κάποιο από τα πολλά που βρίσκονται στα στενά της πόλης και προσφέρουν ποιότητα και αυθεντικότητα.

Στο Βόλο εκτός από τη διασκέδαση μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στην πόλη και να θαυμάσει τα μνημεία και αξιοθέατα της.
Τέλος, να αναφέρουμε πως οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Βόλο, μπορούν να επισκεφτούν τα χωριά του Πηλίου, στα οποία πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανηγύρια και έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την παράδοση και το καλοκαίρι να επισκεφτούν τα νησιά των Σποράδων.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Βόλος – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1984 με το Π.Δ. 83/1984, που τροποποιήθηκε το 1985 και ως έδρα του ορίστηκε ο Βόλος.

Πολυτεχνική σχολή

Σχολή Ανθρωπιστικών Και Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών Και Διοικητικών Επιστημών

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στο Βόλο, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.