DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ξάνθης. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ξάνθη

Η πόλη της Ξάνθης βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες της Ροδόπης και αποτελεί το θησαυρό της Θράκης.
Η διαμονή στην πόλη για τους φοιτητές προσφέρει εκτός από την Φοιτητική Εστία και την δυνατότητα ενοικίασης διαμερισμάτων. Ο αριθμός δωματίων είναι μεγάλος και βρίσκονται εντός της Πανεπιστημιούπολης, καθώς και στο κέντρο της Ξάνθης. Για τον φοιτητή που θα επιλέξει να νοικιάσει διαμέρισμα, υπάρχει μεγάλος αριθμός κατοικιών στο κέντρο και δε θα δυσκολευτεί να βρει το κατάλληλο και σε οικονομική τιμή. Ενδεικτικά οι τιμές κυμαίνονται 150-250 ευρώ.
Η διασκέδαση στην πόλη, όπως σε κάθε πόλη που έχει φοιτητές, είναι γεμάτη επιλογές. Ο πεζόδρομος που βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης, σφύζει από ζωή και τα μαγαζιά που βρίσκονται εκεί προσφέρουν από καφέ μέχρι ποτό. Οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν για την έξοδό τους συνήθως την Παλιά Πόλη ενώ για τον καφέ τους επιλέγουν τα καφέ που βρίσκονται απέναντι από το Πανεπιστήμιο.
Για φαγητό η Ξάνθη προσφέρει ποικιλία τοπικών εδεσμάτων και γεύσεων, παντρεύοντας τη Μικρά Ασία με τα Βαλκάνια και στα ζαχαροπλαστεία της μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχα σιροπιαστά και φυσικά τις φημισμένες καριόκες.
Η Ξάνθη διαθέτει πλούσια ιστορία και παραδόσεις, γι’ αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως “η πόλη με τα χίλια χρώματα”.
Τέλος, να αναφέρουμε το φημισμένο Ξανθιώτικο καρναβάλι που ξεκίνησε το 1966 και προσφέρει πλήθος εκδηλώσεων στην διάρκεια του.
Εκτός από το καρναβάλι, εκδηλώσεις που είναι γνωστές είναι οι γιορτές της Παλιάς Πόλης και το Φεστιβάλ Μάνος Χατζιδάκις.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ξάνθη – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) ιδρύθηκε στις 27ης Ιουλίου 1973 και ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 1974-1975. Ονομάστηκε «Δημοκρίτειο» προς τιμήν του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Δημόκριτου, ο οποίος καταγόταν από την πόλη Άβδηρα του Νομού Ξάνθης. Η διοικητική έδρα του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής, ενώ διοικητικές υπηρεσίες παρέχονται και στις τέσσερις πόλεις-έδρες του.

Πολυτεχνική Σχολή

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στη Ξάνθη, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.