fbpx

DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

Περιγραφή

Η εφαρμογή Quillbot είναι ένα έξυπνο εργαλείο το οποίο παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου λογοκλοπής, παράφρασης και γραφής, η οποία βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι πολλαπλές λειτουργίες της εφαρμογής επιτρέπουν στο χρήση εκτός από την παράφραση, να εισάγει και συνώνυμες λέξεις.

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του επιτρέπουν στο χρήστη όχι μόνο την διόρθωση του κειμένου του αλλά σε περίπτωση που ο χρήστης ενδιαφέρεται για διόρθωση άρθρων που θέλει να δημοσιευτούν σε site, ενισχύει την κατάταξη του μέσα από υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Σε ποιους χρησιμεύει η εφαρμογή

Το Quillbot αποτελεί εργαλείο για κειμενογράφους, δημοσιογράφους, σεναριογράφους, φοιτητές και οποιονδήποτε έχει σχέση με τη συγγραφή, αλλά οι ακαδημαϊκοί συγγραφείς είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη χρήση του Quillbot.

Συγκεκριμένα οι ακαδημαϊκοί συγγραφείς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο και με τη χρήση του εργαλείου Cowriter να παραφράσουν το περιεχόμενο που ερευνήθηκε χωρίς να εγκαταλείψουν τον ιστότοπο.

Η εφαρμογή μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε social media managers, σε εκδότες, σε συγγραφείς SEO, σε youtubers, αξιοποιώντας τα πολυάριθμα εργαλεία για παράφραση, για έρευνα, για σύνταξη, για δημοσίευση, για να γράψουν περιγραφές βίντεο, για την δημιουργία μεταπεριγραφών, για σύνταξη περίληψης του κειμένου τους, κ.α.

Τα υπέρ και τα κατά της εφαρμογής Quillbot

ΥΠΕΡΚΑΤΑ
Δωρεάν πρόσβαση στο εργαλείο γραμματικής και στο Citation GeneratorΤο Summarizer έχει όριο λέξεων
Απλή διεπαφήΟ έλεγχος γραμματικής εξακολουθεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το Grammarly
Έχει πολλές επεκτάσειςΔεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός σύνδεσης
Έχετε ένα εργαλείο all-in-one (Cowriter)
Το πρόγραμμα premium είναι προσιτό
Προσφέρει ζωτικά χαρακτηριστικά δωρεάν

Αναλυτικά το Quillbot

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής

ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ

Paraphraser

Με το εργαλείο παράφρασης ο χρήσης μπορεί να αναδιαρθρώσει, αναδιατυπώσει και να ξαναγράψει προτάσεις, χωρίς να χαθεί η αρχική πρωτοτυπία και αυθεντικότητα του κειμένου.

Στο συγκεκριμένο εργαλείο υπάρχουν 7 υποκατηγορίες, από τις οποίες είναι δωρεάν ενώ οι υπόλοιπες πέντε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από μέλη premium. Αναλυτικά:

  • Standard: Με τη βασική λειτουργία αλλάζει το κείμενο χωρίς να αλλάζει το νόημα. Με την βοήθεια της επιλογής synonyms ρυθμίζεται τον αριθμό συνώνυμων λέξεων και στη συνέχεια με πορτοκαλί χρώμα επισημαίνονται οι λέξεις που έχουν τροποποιηθεί για να συγκριθούν με το αρχικό κείμενο και με μπλε χρώμα οι οποίες δεν έχουν αλλάξει.
  • Fluency: Το συγκεκριμένο εργαλείο λειτουργεί ως γραμματικός έλεγχος, πραγματοποιεί λιγότερες τροποποιήσεις, καθώς η επιλογή synonyms ορίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο χωρίς να κάνει καμία τροποποίηση στο κείμενο.
  • Formal: Με αυτή τη λειτουργία οι προτάσεις γίνονται πιο ακαδημαϊκές και εκλεπτυσμένες, κάνοντας το κείμενο πιο επίσημο. Ιδανική λειτουργία για ακαδημαϊκή συγγραφή.
  • Simple: Λειτουργία ιδανική για bloggers, αρθρογράφους, copywriters, δημιουργούς διαφημίσεων, αφού παρέχει τη δυνατότητα να κάνουν τα κείμενα τους πιο ευανάγνωστα και κατανοητά. Σε αυτή τη λειτουργία δεν δίνεται η παροχή συνωνύμων.
  • Creative: Η λειτουργία που παρέχει τη δυνατότητα περισσότερων αλλαγών στο κείμενο, αφού τροποποιεί αλλά και μορφοποιεί την εμφάνιση του κειμένου. Το μοναδικό μείον της λειτουργίας είναι πως μετά τη χρήση της πρέπει να ελεγχθεί το κείμενο για ορθότητα και μοναδικότητα του περιεχομένου του.
  • Expand: Χρήσιμη λειτουργία σε περίπτωση που χρειάζεται να επεκταθεί ένα κείμενο σε έκταση. Προστίθενται νέες λέξεις και φράσεις με αποτέλεσμα τη μεγέθυνση του περιεχομένου.
  • Shorten: Η τελευταία λειτουργία πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο από την προηγούμενη αφού με τη βοήθεια της, μικραίνουμε ένα κείμενο σε έκταση, δημιουργώντας περιεχόμενο σύντομο και ακριβές.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Grammar Checker

Με το Quillbot ο χρήστης έχει τη δυνατότητα γραμματικού ελέγχου δωρεάν, χωρίς να αγοραστεί η premium έκδοση.

Η λειτουργία επισημαίνει και υπογραμμίζει όλα τα γραμματικά λάθη, ενώ με ένα κλικ γίνεται αυτόματη διόρθωση. Μπορούν να διορθωθούν λάθη στίξης, ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη, ενώ μπορεί να επεξεργαστεί το άρθρο περαιτέρω με επικεφαλίδες, ενσωματωμένα μπλοκ και ευθυγράμμιση.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ

Plagiarism Checker

Η λειτουργία ελέγχου λογοκλοπής αναζητά εφημερίδες, ερευνητικές εργασίες, ακαδημαϊκές εργασίες και βιβλία στο διαδίκτυο και ενημερώνει το χρήστη για τη μοναδικότητα του κειμένου του.

Με την επικόλληση του κειμένου, η λειτουργία ελέγχει το περιεχόμενο με τις αρχικές πηγές και είναι πολύ χρήσιμο σε συγγραφές εργασιών, αλλά προσφέρεται μόνο στους premium χρήστες.

ΣΥΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Co-Writer

Το QUillbot Cowriter επιτρέπει στο χρήστη να κρατάει σημειώσεις, κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει προτάσεις με βάση ότι έχει ήδη γραφτεί στο κείμενο.

Με τη βοήθεια της λειτουργίας, ο χρήστης αναζητάει το θέμα, η εφαρμογή σερφάρει αυτόματα στο διαδίκτυο και εξάγει σχετικό περιεχόμενο. Με λίγα λόγια με τη βοήθεια της λειτουργίας co-writer μειώνεται ο χρόνος έρευνας.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ

Summarizer

Το συγκεκριμένο εργαλείο δημιουργεί γρήγορα περίληψη κειμένου διατηρώντας το βασικό περιεχόμενο του. Με το εργαλείο summarizer μπορείς να επιλέξεις είτε να κάνεις περίληψη παραγράφου, είτε να δημιουργήσεις λίστα των βασικών προτάσεων.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνοψη SEO ή μετα-περιγραφές για άρθρα, αναρτήσεις ιστολογίου και άρθρα κριτικής συνεργατών. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια περίληψη άρθρου για ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί επίσης να γράψει το πρώτο προσχέδιο μιας έκθεσης.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς επικολλήστε το περιεχόμενό σας και θα συνοψίσει το άρθρο σας με τον πιο ακριβή και συνοπτικό δυνατό τρόπο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ

Citation Generator

Με το συγκεκριμένο εργαλείο ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει αναφορές που περιλαμβάνουν συνδέσμους. Με την εισαγωγή μίας διεύθυνσης URL συλλέγονται αυτόματα οι πληροφορίες (όνομα συγγραφέα, τίτλος, ημερομηνία δημοσίευσης, κ.α.) και στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η λειτουργία citation generator είναι δωρεάν.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

ΧαρακτηριστικάAI Content Writer / Δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου / Επέκταση Chrome / Ανταγωνιστική έρευνα / Δημιουργία περιεχομένου / Πίνακας ελέγχου / Εύκολο στη χρήση / Επέκταση περιεχομένου / Διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας / Επανεγγραφή περιεχομένου / Συντόμευση περιεχομένου / Βοηθός γραφής / Υπηρεσία γραφής
Ταιριάζει καλύτεραΙδιώτες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Μικρές επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους
Γλώσσες ιστοτόπωνΑγγλικά
URL ιστοσελίδαςΕπισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα
Σύνδεσμος υποστήριξηςΣελίδα υποστήριξης
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείουinfo@quillbot.com
Ζωντανή συζήτησηΟχι
διεύθυνση της εταιρείαςEquitable Building, 401 N Michigan Ave #1292 HQ
Έτος ιδρύθηκε2017

Κόστος εφαρμογής

Εύρος τιμώνΑπό 9.95 $ ανά μήνα (μηνιαία) έως 4.17 $ ανά μήνα (Ετήσια)
Τύποι τιμολόγησηςΕτήσια συνδρομή / Εξαμηνιαία συνδρομή / Μηνιαία συνδρομή
Δωρεάν σχέδιοΝαι
Δωρεάν δοκιμήΟχι
Εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΝαι, 30 ημέρες
Σύνδεσμος σελίδας τιμολόγησηςΔείτε επιλογές

Πηγή: quillbot