DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στις Σέρρες, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Η πόλη των Σερρών έχει πληθυσμό 80.000 κατοίκων και  απέχει από την Αθήνα 587 χιλιόμετρα και από την Θεσσαλονίκη 80.
Οι Σέρρες είναι μία πόλη γεμάτων ζωντάνια από τους φοιτητές που την επιλέγουν για τις σπουδές τους, αφού το Διεθνές Πανεπιστήμιο επεκτάθηκε και ενσωμάτωσε τα ΤΕΙ Σερρών, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ιδρύοντας επτά νέες σχολές και 33 τμήματα.
To ΔΙ.ΠΑ.Ε. προσφέρει στους φοιτητές γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα, καθώς και αίθουσα με βάρη, γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής, αίθουσες με τραπέζια πινγκ-πονγκ και σάουνα.
Οι φοιτητές επιλέγουν για την διαμονή τους σπίτια τα οποία βρίσκονται κοντά στην Πανεπιστημιούπολη και τα ενοίκια κυμαίνονται από 200 έως 350 ευρώ.
Οι Σέρρες προσφέρουν πολλές επιλογές για διασκέδαση στους νέους που θα περάσουν την φοιτητική τους ζωή εκεί. Ο δρόμος της Εθνικής Αντιστάσεως προσφέρει πολλά καφέ τα οποία σερβίρουν καφέ στη χόβολη μαζί με παραδοσιακά γλυκά κουταλιού και φυσικά και τον φημισμένο “ακανέ”. Η πόλη είναι γνωστή για το φαγητό της και αξίζει να δοκιμάσετε την περίφημη μπουγάτσα, το βουβαλίσιο κρέας και τα γαλακτοκομικά.
Για τα βράδια η πόλη προσφέρει πολλά club ανάλογα με την εποχή. Το χειμώνα οι πεζόδρομοι του κέντρου γεμίζουν από μουσικές και τα καλοκαίρια η διασκέδαση μεταφέρεται στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες
Κοιλάδα Αγ. Αναργύρων

Η πόλη προσφέρει και πολλά σημαντικά μνημεία πολιτισμού για όσους ενδιαφέρονται για την πολιτιστική ιστορία του τόπου, όπως:

  • Μουσείο Παλαιάς Μητρόπολης Σερρών: Ιδρύθηκε με αφορμή την επαναλειτουργία του βυζαντινού ναού των Αγίων Θεοδώρων ως προσκυνηματικού ναού και εκτίθενται τα βυζαντινά γλυπτά που προέρχονται από το ίδιο το μνημείο.
  • Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών: Περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό εικόνων, λατρευτικών σκευών και αμφίων. Τα ιερά κειμήλια προέρχονται από ναούς και μονές της ευρύτερης περιοχής των Σερρών και χρονολογούνται από τον 14ο έως τις αρχές του 20ού αιώνα.
  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας : Εκθέτει ενότητες που περιλαμβάνουν ζώα, πουλιά, φυτά, έντομα και πετρώματα και έχει ως βάση τη γνώση, τη μελέτη, αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
  • Λαογραφικό Μουσείο Βλάχων Γεωργάκης Ολύμπιος: Το κτίριο αποτελείται από τρία επίπεδα : το ημιυπόγειο που είναι χώρος διδασκαλίας παραδοσιακών χορών, τον πρώτο όροφο (αναπαράσταση οντά βλάχικου σπιτιού) και το δεύτερο όροφο που είναι καθαρά χώρος εκθεμάτων. Επίσης υπάρχει βιβλιοθήκη με αξιόλογα ιστορικά βιβλία καθώς και ιματιοθήκη με παραδοσιακές βλάχικες φορεσιές.
  • Λαογραφικό Μουσείο Σαρακατσάνων: Λειτουργεί από το 1979 και περιέχει εκθέματα σχετικά με τις παραδόσεις των Σαρακατσάνων. Το 1987 τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο του Μουσείου της Χρονιάς.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το έτος 1985. Οι πρώτοι φοιτητές του φοίτησαν στο ακαδημαϊκό έτος 1985-1986 και οι πρώτοι πτυχιούχοι του ορκίστηκαν τον Ιούλιο του 1989. Από ιδρύσεως του έχουν εγγραφεί 3133 φοιτητές και φοιτήτριες και έχει δύναμη 785 φοιτητών/τριών, ενώ έχει χορηγήσει πτυχία σε 1350 φοιτητές και φοιτήτριες (καταμέτρηση 19/1/2012).

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής

Το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής προέκυψε από την ένταξη στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων το οποίο λειτουργεί εδώ και μία δεκαετία.
Σκοπός του Τμήματος είναι η προαγωγή της επιστήμης της θεωρίας και της πρακτικής της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων, τόσο με αναλογικά όσο και με ψηφιακά μέσα, με παράλληλη ανάπτυξη των εφαρμοσμένων τεχνών, και του σχεδιασμού (design) επίπλου, βιομηχανικών και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία συγκροτούν τον εσωτερικό χώρο.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών ιδρύθηκε με τον Νόμο 4610/2019. Οι φοιτητές που εισάγονται στο Τμήμα αποκτούν ευρεία κατάρτιση στους κλάδους της Πληροφορικής, των Υπολογιστών και των Τηλεπικοινωνιών, γεγονός που ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντές τους για απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας. Πιθανές θέσεις απασχόλησης για τους αποφοίτους του Τμήματός μας υπάρχουν τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθόσον οι σχετικές τεχνολογίες είναι πλέον απαραίτητες για τη λειτουργία κάθε οργανισμού ή επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής

Το αντικείμενο σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, καλύπτει τη γνωστική περιοχή της οργάνωσης και διαχείρισης του χώρου και συγκεκριμένα τη δημιουργία και ενημέρωση του κατάλληλου υπόβαθρου με χρήση τοπογραφικών και φωτογραμμετρικών οργάνων και μεθόδων, με στόχο την αξιοποίηση του σε μελέτες οδοποιίας, υδραυλικής, πολεοδομίας, χωροταξίας, κτηματολογίου, γεωργικής ανάπτυξης, με χρήση σύγχρονων μεθόδων της επιστήμης και αρωγό την πληροφορική.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ ιδρύθηκε το 1983, ως ένα από τα πρώτα Τμήματα του νεοσύστατου (τότε) ΤΕΙ Σερρών. Το 2013, μετονομάζεται σε Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, περιλαμβάνοντας δύο (2) θεσμοθετημένες Κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, την Κατεύθυνση των Ενεργειακών Μηχανολόγων Μηχανικών, και την Κατεύθυνση των Κατασκευαστών Μηχανολόγων Μηχανικών.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ιδρύθηκε με τον Νόμο 4610 (ΦΕΚ Α 70/07-05-2019) και προέκυψε από τη μετεξέλιξη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
Σκοπός του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών είναι η συμβολή στην προαγωγή των Οικονομικών Επιστημών και η κατάρτιση οικονομολόγων υψηλού επιπέδου.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. έχει ως αποστολή την ανάπτυξη ικανών επιστημόνων στο αντικείμενο τους Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σκοπός του Τμήματος είναι η προαγωγή τους επιστημονικής γνώσης, τους έρευνας και τους διδασκαλίας στα γνωστικά αντικείμενα που εντάσσονται στο επιστημονικό πεδίο του Τμήματος.

Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) προσφέρει 5-ετές Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών και σκοπός του είναι η προαγωγή της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού, η προώθηση της ανώτερης γνώσης και η εμβάθυνση στην τεχνολογία των έργων που καλείται σήμερα ο Πολιτικός Μηχανικός να σχεδιάσει, να μελετήσει και να υλοποιήσει, ικανοποιώντας τις αρχές της βιωσιμότητας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.


Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.