DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

ΕΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΕΑΠ

Το πρόγραμμα Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό ΕΠΟ – ΕΑΠ στοχεύει στην προσφορά γενικών γνώσεων γύρω από την εξέλιξη της Ευρώπης και του πολιτισμού της. Βασικός σκοπός είναι να έρθουν οι φοιτητές σε άμεση επαφή με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό σε μια εποχή που η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και η επικοινωνία δεν έχει σύνορα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων των φοιτητών γύρω από αυτό που ονομάζουμε «ευρωπαϊκό φαινόμενο», στην ανάπτυξη της κριτικής τους ικανότητας και στη δυνατότητα κατανόησης της σημερινής ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Γι’ αυτό το λόγο στις ενότητες του προγράμματος αναλύονται σημαντικές πτυχές της ανθρώπινης ζωής και δράσης, όπως φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες, πολιτική, οικονομία, κοινωνία κτλ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΕΟ

ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΜΕ MSc ή Phd στα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Συγκεκριμένα, οι Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό περιλαμβάνουν τις ενότητες ΕΠΟ 10, ΕΠΟ 11, ΕΠΟ 12, ΕΠΟ 20, ΕΠΟ 21, ΕΠΟ 22, ΕΠΟ 30, ΕΠΟ 31, ΕΠΟ 32, ΕΠΟ 33, ΕΠΟ 41, ΕΠΟ 42, ΕΠΟ 43.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενότητες: ΕΠΟ 10, ΕΠΟ 20, ΕΠΟ 21 και ΕΠΟ 31

Online μαθήματα μέσω Skype

Φοιτητικά Μαθήματα μέσω Skype, τηλεμαθήματα, On line φροντιστήριο.

Γίνε συνεργάτης της DeskΝet

Έχετε εμπειρία και ικανότητα σε ασκήσεις, εργασίες, θέματα εξεταστικών και προόδων για παροχή βοήθειας σε φοιτητές και σπουδαστές; Επικοινωνήστε μαζί μας.