DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Επαγγελματικά δικαιώματα ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα απενείμει Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας στους Α. Μπουρλά και Γ. Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη

Σε μία τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο, στον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και στη Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Το Χρυσό μετάλλιο αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση και απονέμεται, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι έχουν έντονο κοινωνικό, επιστημονικό και ακαδημαϊκό έργο.

Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας
Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας – Πηγή: tovima

Με γνώμονα τα παραπάνω, η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ, αποφάσισε να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο στον Δρα Άλμπερτ Μπουρλά, ως αναγνώριση για τη συμβολή του στην προαγωγή και τη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και για την πολλά χρόνια άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό υπό τις πολλαπλές ιδιότητες του, καθώς και για την συμβολή του, στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζει ο πλανήτης λόγω του covid 19.

Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας
Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας – Πηγή: tovima

Επίσης, η απονομή του Χρυσού Μεταλλιου στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη, γίνεται ως αναγνώριση για τη συνεχή και έμπρακτη προσφορά της στη χώρα και την παραδειγματική συμβολή της στην προβολή της σε όλο τον κόσμο μέσω διάφορων δράσεων, όπως υλοποίησης διεθνών προγραμμάτων σπουδών που αποσκοπούν στην παραγωγική διασύνδεση επιστήμης και επιχειρηματικότητας.