DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικό φροντιστήριο Πάτρα

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Πάτρα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την ολοκλήρωση και την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ιδρύθηκε το 1964 και τη δεκαετία του 1970 η πόλη ξεκίνησε δειλά – δειλά να καθιερώνεται σε μία από τις καλύτερες φοιτητουπόλεις στην Ελλάδα. Θεωρείται ένα από τα πιο διακεκριμένα Ιδρύματα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, το οποίο αποτελείται από 5 σχολές.
Εκτός από το Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει παράρτημα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)
Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο η πόλη υποδέχεται περίπου 4.000-5.000 νέους φοιτητές και ότι στο σύνολο αγγίζουν τις 50.000-55.000.
Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την Πάτρα για σπουδές, έχουν πολλές επιλογές για τη διαμονή τους. Οι περισσότεροι επιλέγουν το κέντρο της πόλης για την εύκολη πρόσβαση τους σε όποια περιοχή και να επιλέξουν να μετακινηθούν. Για τους φοιτητές που έχουν μεταφορικό μέσο καταλληλότερες περιοχές διαμονής κοντά στο Πανεπιστήμιο είναι η Ανθούπολη και η Αγία Σοφία, ενώ καταλληλότερες για τις εγκαταστάσεις του πρώην Τ.Ε.Ι. είναι ο Άγιος Ανδρέας και τα Ζαρουχλέικα.
Οι τιμές κυμαίνονται από 200 έως 400 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά και την παλαιότητα του ακινήτου.
Η διασκέδαση στην Πάτρα προσφέρει πολλές επιλογές, διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για καφέ, ποτό ή φαγητό, κυρίως στο κέντρο της πόλης. Σημείο συνάντησης των φοιτητών είναι το Κάστρο το οποίο τις νύχτες που είναι φωτισμένο μετατρέπει την περιοχή σε ένα όμορφο σκηνικό, γεμάτο με παραδοσιακά μαγαζιά. Ένα άλλο ωραίο σημείο της άνω πόλης είναι και το Δασύλλιο που δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιλέξει να απολαύσει την θέα της Πάτρας από ψηλά.

Δασύλλιο Πάτρα

Τα καλοκαίρια η διασκέδαση μεταφέρεται στο Ρίο, στα Βραχνέικα και σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο.
Για την βόλτα σας στην πόλη επιλέξτε να επισκεφθείτε το Ρωμαϊκό Ωδείο, το Μεσαιωνικό κάστρο, τον Φάρο, το σπίτι του Κωστή Παλαμά, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το Κάστρο στο Ρίο.

Φοιτητικό φροντιστήριο Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πατρών

Σχολή Θετικών Επιστημών

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Βιολογίας, Μαθηματικών, Γεωλογίας, Φυσικής, Επιστήμης των Υλικών και Χημείας.

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Τουρισμού, Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Οικονομικών Επιστημών

Πολυτεχνική Σχολή

Η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πολιτικών Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών.

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Γεωπονίας, Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής, Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών και Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Σχολή Επιστημών Υγείας

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Ιατρικής και Φαρμακευτικής

Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας

Η Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελείται από τα τμήματα: Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Μουσειολογίας, Θεατρικών Σπουδών , Φιλολογίας και Φιλοσοφίας

Φοιτητικό φροντιστήριο Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Στην πόλη της Πάτρας εδρεύουν τα παρακάτω τμήματα τα οποία ανήκουν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου:

Φοιτητικό φροντιστήριο Πάτρα – Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) είναι δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στην Πάτρα. Σημαντικές ιδιαιτερότητες του πανεπιστημίου είναι η συμμετοχή των φοιτητών στις δαπάνες σπουδών τους και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το ΕΑΠ περιλαμβάνει τις παρακάτω σχολές:

 

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στη DeskNET, εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.


Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.