DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κομοτηνής, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια στατιστικής – Επιστήμη της στατιστικής

Η Στατιστική είναι μεθοδική μαθηματική, παλαιότερα τεχνική και σήμερα επιστήμη που επιχειρεί να εξαγάγει έγκυρη γνώση χρησιμοποιώντας εμπειρικά δεδομένα παρατήρησης ή και πειράματος.
Κύριο αντικείμενο έρευνας και μελέτης της Στατιστικής είναι η συλλογή, ταξινόμηση, επεξεργασία, παρουσίαση, ανάλυση και ερμηνεία διαφόρων δεδομένων με απώτερο στόχο την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για λήψη ορθών αποφάσεων.
Σε θεωρητικό επίπεδο η Στατιστική είναι Μαθηματικά αλλά στο επίπεδο της εφαρμογής χρησιμοποιεί το πλαίσιο όλων σχεδόν των γνωστικών περιοχών.
Επιδημιολογικές μελέτες, κλινικές δοκιμές φαρμάκων, ποιοτικός έλεγχος προϊόντων, αξιολόγηση οικολογικών συστημάτων είναι μερικές μόνο περιπτώσεις στις οποίες η Στατιστική συνεργάζεται επιτυχώς με άλλες επιστήμες.
Η Στατιστική αποτελεί σήμερα κλάδο των εφαρμοσμένων μαθηματικών, οι δε ασχολούμενοι στο στατιστικό πεδίο έρευνας και ανάλυσης καλούνται γενικά στατιστικοί ή στατιστικολόγοι.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια στατιστικής – Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Σχολές

Φοιτητικά φροντιστήρια ιατρικής – Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ιδρύθηκε ως «Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών» το 1938 από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών, που σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιριών της Ελλάδας έβαλαν ως βάσεις την οικονομική, νομική και τεχνική παιδεία των στελεχών της βιομηχανίας.

Σχολή Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής

Φοιτητικά φροντιστήρια στατιστικής – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2003 με έδρα την Κοζάνη. Στη νέα του μορφή, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας λειτουργεί με 7 Σχολές και 21 Τμήματα, που βρίσκονται σε 5 πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολή Οικονομικών Επιστημών

Φοιτητικά φροντιστήρια στατιστικής – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου επανιδρύθηκε το 1984 και είναι ένα από τα νεότερα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Σήμερα, με 18 Τμήματα, 38 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Θερινά Σχολεία και Μαθήματα Δια-βίου Μάθησης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατατάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας. Διοικητική έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι η Μυτιλήνη, ενώ Σχολές και Τμήματά του λειτουργούν σήμερα στις νησιωτικές πόλεις της Μυτιλήνης, της Χίου, του Καρλοβάσου, της Ρόδου, της Ερμούπολης και της Μύρινας, συγκροτώντας ένα Πανεπιστήμιο – Δίκτυο που καλύπτει όλους τους Νομούς του Αιγαίου.

Σχολή Θετικών Επιστημών

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.