DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητικά φροντιστήρια για μαθήματα: Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη με φοιτητικά μαθήματα δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Tο φροντιστήριο μας αναλαμβάνει την άριστη προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα. Όλα τα μαθήματα γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και φοιτητές του εξωτερικού.

Γνωρίζοντας της απαιτήσεις μιας τέτοιας διαδικασίας, η DeskNET βρίσκεται δίπλα στο υποψήφιο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του για την επίτευξη του στόχου του.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια – Φοιτητικά μαθήματα εξ αποστάσεως

Το πανεπιστημιακό φροντιστήριο της DESKNET αποτελεί ένα φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης που αναλαμβάνει υπεύθυνα την προετοιμασία των φοιτητών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης. Υπάρχει κατηγοριοποίηση των υπηρεσιών μας ανάλογα με το ίδρυμα, το Τμήμα και την Σχολή, ώστε ο φοιτητής να λαμβάνει απόλυτα εξειδικευμένη υποστήριξη.

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται αποκλειστικά με άριστα καταρτισμένους καθηγητές. Όλοι οι διδάσκοντες είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών, με διδακτική εμπειρία, άνεση και εξοικείωση με τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθήματος και τις ανάγκες του εκάστοτε φοιτητή/-τριας.

Με άξονα την πολυετή μας παρουσία και εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να προετοιμάσουμε αποτελεσματικά τον φοιτητή καθ’ όλη την διάρκεια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης. Τα μαθήματα γίνονται εξ’ αποστάσεως, παρέχοντας στους φοιτητές:

  • Ευελιξία… το μόνο που αρκεί είναι να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο
  • Αποτελεσματικότητα. Οι έμπειροι καθηγητές μας κάνουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση να είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα
  • Εξατομικευμένη προετοιμασία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σου παρουσία στον χώρο του φροντιστηρίου
  • Εξοικονόμηση χρόνου που απαιτείται για τις μετακινήσεις σου
  • Χρειάζεσαι άμεση υποστήριξη και εργάζεσαι σε άλλη πόλη – χώρα

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.