DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Η αντιγραφή πέρασε σε άλλο επίπεδο, μετά το σκονάκι που έκανε ένας φοιτητής, χρησιμοποιώντας μερικά στυλό Bic και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια Νομικής, Yolanda de Lucchi, του Πανεπιστημίου της Μάλαγα, ανάρτησε στο Twitter το πιο πρωτότυπο σύστημα αντιγραφής ενός φοιτητή, που χρησιμοποίησε κοινά στυλό Bic, προκειμένου να φτιάξει τα πιο απίστευτα σκονάκια.

Το σκονάκι έγινε στις δια ζώσης εξετάσεις και οπωσδήποτε απαιτούσε λεπτή δεξιοτεχνία για να το πετύχεις.

Η καθηγήτρια Νομικής βρήκε και κατάσχεσε τα στυλό από έναν φοιτητή, στο μάθημα «ποινικό δικονομικό δίκαιο» και όπως δήλωσε η ίδια το σκονάκι είναι το λιγότερο «τέχνη», καθώς είχε χαράξει σημειώσεις για τα διαγωνίσματά πάνω στο πλαστικό των στυλό.

Με ποιο τρόπο κατάφερε ο φοιτητής να δημιουργήσει το “ευφάνταστο” σκονάκι

Σύμφωνα με χρήστη του Twitter και φίλο του φοιτητή, είχε αντικαταστήσει την μύτη του μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, για να μπορεί να γράψει σε 11 στυλό και να κάνει σκονάκια για το διαγώνισμά του.

Σκονάκι σε στιλό

«Η αρχή κάθε θέματος/απάντησης ξεχώριζε ξεκινώντας από το σημείο που λέει Bic. Και αν παρατηρήσετε, η άκρη του στυλό είναι βαμμένη μαύρη (το μελάνι δεν φτάνει ποτέ στην άκρη σε ένα στυλό Bic) για να φαίνεται καλύτερα σε αντίθεση με το μαύρο».

Επεσήμανε πως ο φοιτητής εξακολουθεί να έχει περισσότερα τέτοια στυλό στο σπίτι, δημοσιεύοντας μερικά παραδείγματα, καθώς και το μολύβι που χρησιμοποιούσε για να γράφει πάνω στα στυλό.

Πηγή: newsitamea.gr