DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Πρόγραμμα Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ε.Α.Π. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Αγαπητές/ αγαπητοί απόφοιτοι,

Το Πρόγραμμα των Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τη δήλωσή σας (φυσική παρουσία ή παρακολούθηση μέσω live streaming) και τη γεωγραφική κατανομή που ορίστηκε με την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής ανά πόλη, ως εξής:

  • στην Αθήνα στις 11, 12 & 13 Μαρτίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, παρακαλούμε όπως ενημερωθούν εδώ.
  • στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρακαλούμε όπως ενημερωθούν εδώ.
  • στην Πάτρα το Σάββατο στις 2 Απριλίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, παρακαλούμε όπως ενημερωθούν εδώ.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους απόφοιτους και καλή σταδιοδρομία!

Σημειώνεται ότι:

* Λόγω των συνθηκών που επικρατούν, το Ίδρυμα επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε αλλαγή έως τις ημερομηνίες διεξαγωγής των τελετών.

**Παρακαλούνται όλες/όλοι οι απόφοιτοι να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των Τελετών νωρίτερα από την ώρα έναρξης της τελετής του Προγράμματος Σπουδών στο οποίο ανήκουν και συγκεκριμένα: στην Αθήνα, 45 λεπτά πριν την έναρξη, ενώ στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, 30 λεπτά πριν την έναρξη.

***Όλες/όλοι οι απόφοιτοι καλούνται να έχουν μαζί τους: α) Πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού & β) κρατικό έγγραφο που να ταυτοποιεί τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς σε περίπτωση μη επίδειξης των παραπάνω εγγράφων, δε θα είναι δυνατή η είσοδό τους στα κτίρια.

**** Για τους απόφοιτους που δε δήλωσαν τρόπο παρακολούθησης των Τελετών (φυσική παρουσία ή παρακολούθηση μέσω live streaming) έως και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 , τα ονόματά τους θα αναγνωσθούν κατά τη διάρκεια της τελετής του Προγράμματος Σπουδών στο οποίο ανήκουν.

Πηγή: eap.gr