DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Στο φροντιστήριο μας, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών με μαθήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις σε τμήματα όλης της Ελλάδας, με μεγάλη επιτυχία. Οι κατατακτήριες εξετάσεις απαιτούν άριστη προετοιμασία, ώστε να πετύχει ο υποψήφιος την εισαγωγή του στο τμήμα της αρεσκείας του. Γνωρίζοντας της απαιτήσεις μιας τέτοιας διαδικασίας, η DeskNET
βρίσκεται δίπλα στο υποψήφιο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του για την επίτευξη του στόχου του.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια κατατακτήριες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά κατατίθενται κάθε χρόνο από 1 – 15 Νοεμβρίου, στα τμήματα υποδοχής των ΑΕΙ.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  • Αίτηση του ενδιαφερομένου
  • Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών

Χρόνος διεξαγωγής και ποσοστό κατάταξης

Το πρόγραμμα εξετάσεων ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής του Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη εξέτασης του πρώτου μαθήματος.
Το ποσοστό των κατατάξεων των πτυχιούχων Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε ακαδημαϊκού έτους σε κάθε Τμήμα Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Πέραν του ανωτέρω ποσοστού, κατατάξεις πτυχιούχων Τμημάτων Οδοντιατρικής σε Τμήματα Ιατρικής και πτυχιούχων Τμημάτων Ιατρικής σε Τμήματα Οδοντιατρικής πραγματοποιούνται σε ξεχωριστό ποσοστό 3% επί του αριθμού των εισακτέων στο Τμήμα υποδοχής.

Επιλογή υποψηφίων – εξάμηνο κατάταξης

Η επιλογή των υποψηφίων για κατάταξη πτυχιούχων γίνεται αποκλειστικά με εξετάσεις με θέματα ανάπτυξης σε τρία μαθήματα.
Το εξάμηνο κατάταξης πτυχιούχων ορίζεται από τη Γενική Συνέλευση της Σχολής και δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο του 7ου εξαμήνου για Τμήματα Σχολών εξαετούς φοίτησης ή του 5ου εξαμήνου για Τμήματα Σχολών πενταετούς ή τετραετούς φοίτησης.

Ύλη

Τα εξεταζόμενα μαθήματα και η ύλη τους ορίζονται με απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος του Πανεπιστημίου ή του Τ.Ε.Ι. ή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους και αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος. Για την επιλογή των υποψηφίων προς κατάταξη πτυχιούχων δεν επιτρέπεται στα τμήματα υποδοχής να θέτουν προϋποθέσεις ή κριτήρια που δεν προβλέπονται από το νόμο ή δεν επιτρέπουν την κάλυψη του προβλεπόμενου ποσοστού θέσεων παρά την ύπαρξη υποψηφίων.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια κατατακτήριες

Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή με μαθήματα.

Κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε την προετοιμασία υποψηφίων για τις κατατακτήριες εξετάσεις όλων των τμημάτων και σχολών, με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Παρέχεται η δυνατότητα ιδιαιτέρων εξ αποστάσεως μαθημάτων, πλήρως προσαρμοσμένων στις ανάγκες του εκάστοτε υποψηφίου.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.