DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αλεξανδρούπολης. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πανέμορφη πόλη, χτισμένη στα βόρεια παράλια του Θρακικού Πελάγους. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην πανέμορφη και καλοδιατηρημένη παραλία της που θα ικανοποιήσει τόσο τους φυσιολάτρες όσο και τους λάτρεις της κοινωνικής ψυχαγωγίας.
Όπως είναι αναμενόμενο, η καρδιά της Αλεξανδρούπολης χτυπά στην παραλιακή οδό. Εκεί βρίσκονται πολλές καφετέριες, αλλά και πιο παραδοσιακά στέκια και ψητοπωλεία. Πιο ανατολικά, σε μήκος ορισμένων εκατοντάδων μέτρων, εκτείνεται ένα πανέμορφο και καλοδιατηρημένο πάρκο, ιδανικό για όσους θέλουν να διαβάσουν ή να απολαύσουν τη θάλασσα με την ησυχία τους. Κατά μήκος του πάρκου εκτείνεται και η παραλία της Αλεξανδρούπολης που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί αρκετούς λουόμενους.
Στην κεντρική αρτηρία της Αλεξανδρούπολης τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, υπάρχουν πολλά εμπορικά καταστήματα, καθώς και καφέ.
Η κίνηση μέσα στην πόλη γίνεται με τα ΜΜΜ, ενώ μπορείτε να καλύψετε και τις αποστάσεις με τα πόδια.
Για μετακινήσεις εκτός της πόλης, ο σταθμός των ΚΤΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο, όπως και ο σταθμός του τρένου και το λιμάνι. Το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» βρίσκεται περίπου 15 με 20 λεπτά έξω από την πόλη (με αυτοκίνητο).
Η Αλεξανδρούπολη συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολιτισμικό πλούτο. Μέσα στην ίδια την πόλη, το σημαντικότερο αξιοθέατο είναι ο Φάρος. Μπορείτε, όμως, να επισκεφτείτε διάφορους ναούς και μνημεία από την περιφέρεια, καθώς και τα μουσεία φυσικής ιστορίας και εκκλησιαστικής τέχνης. Και, φυσικά, επιβάλλεται να επισκεφτείτε το νησί της Σαμοθράκης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Αλεξανδρούπολη καθώς και τους εντυπωσιακούς υδροβιότοπους του δέλτα του Έβρου.
Τέλος, όπως ισχύει για κάθε παραθαλάσσια πόλη, το κλίμα της Αλεξανδρούπολης είναι πολύ ήπιο και ευχάριστο χειμώνα – καλοκαίρι.
Γενικά, για το μέγεθός της και τον πληθυσμό της, η Αλεξανδρούπολη είναι μία εξαιρετικά πολυποίκιλη και πολυλειτουργική πόλη που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Αλεξανδρούπολη – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Στην Κομοτηνή βρίσκεται η έδρα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του πρώτου Ελληνικού περιφερειακού πολυεδρικού πανεπιστημίου (αρχικά στις πόλεις Ξάνθη και Κομοτηνή και στη συνέχεια σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα).

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Επιστημών Υγείας

 

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Αλεξανδρούπολη, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.