DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα από τα καλύτερα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Κύπρο. Ιδρυθέν το 2010, είναι ένα λαμπρό ακαδημαϊκό Ίδρυμα με έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στην δημιουργία νέας εφαρμοσμένης επιστημονικής γνώσης, στοχεύοντας στην παροχή των βέλτιστων ακαδημαϊκών υπηρεσιών προς την ακαδημαϊκή του κοινότητα και την κοινωνία σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Μ. Λεπτό, στρατηγικός στόχος και όραμα του αείμνηστου Ιδρυτού του Μιχαλάκη Γ. Λεπτού είναι να συνθέτει έναν ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό oργανισμό διεθνών προδιαγραφών ποιότητας, αυξημένης κοινωνικής ευθύνης και αρίστων ακαδημαϊκών πρακτικών, του οποίου η λειτουργία συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή και εξέλιξη, στην πρόοδο της επιστήμης μέσω της διαδικασίας διαδραστικής και καινοτόμου μάθησης και έρευνας και της δημιουργίας υψηλού επιπέδου νέων επιστημόνων και επαγγελματιών στα σύγχρονα πεδία της κοινωνίας της γνώσης.

Μέσω των νέων και αναβαθμισμένων Προγραμμάτων Σπουδών του, το περιεχόμενο των μαθημάτων προωθεί την καινοτομία στην γνώση και την έρευνα, δημιουργεί αυξημένες προοπτικές και ευκαιρίες στις νέες αγορές εργασίας και κυρίως οι τίτλοι Σπουδών του προσφέρουν στους αποφοίτους/ες του την απαραίτητη γνώση και τις διευρυμένες δεξιότητες για επιτυχή ένταξη και ανέλιξη στα επαγγέλματα αιχμής της 4ης IR και του 21ου αιώνα.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Προσιτή αριστεία

Οικονομικές πληροφορίες

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Κύπρο, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους, έχει μειώσει σημαντικά τα δίδακτρα. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πολλές δυνατότητες για την πληρωμή των διδάκτρων, καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθμός απολυτηρίου, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, οικονομικές δυσκολίες, πολυμελείς οικογένειες, κτλ.). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο ειδικό έντυπο αίτησης που βρίσκεται στην ενότητα Οικονομική Ενίσχυση. Στην ενότητα Επιλογή Πληρωμής μέσω Διαδικτύου μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς μπορείτε να πληρώσετε τα δίδακτρα μέσω διαδικτύου.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Οικονομικά δίδακτρα

Φοιτητική μέριμνα

Η Φοιτητική Μέριμνα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και πληροφορίες σε θέματα σπουδών, φοιτητικής ζωής, κανόνων και γενικά σε οτιδήποτε οι φοιτητές χρειασθούν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.
Ουσιαστικά η Φοιτητική Μέριμνα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των φοιτητών και του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Σκοπός του γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας είναι η ακαδημαϊκή, οικονομική και συμβουλευτική στήριξη των φοιτητών, όπως επίσης και η στήριξη των αποφοίτων για την εξεύρεση εργασίας ή τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πηγή: nup.ac.cy