DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

«Δεσμοί εξ Αποστάσεως». Ξεκινά η λειτουργία του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ» του ΕΑΠ σήμερα Δευτέρα 15/11/2021 στο alumni.eap.gr

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, πιστό στην ακαδημαϊκή και κοινωνική αποστολή του, θα εγκαινιάσει σύντομα τη δράση «Δίκτυο Αποφοίτων» στις παρεχόμενες υπηρεσίες του μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Βασικός σκοπός της δράσης αυτής είναι η διατήρηση και ενίσχυση των σχέσεων των αποφοίτων μεταξύ τους και με το Πανεπιστήμιο και η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΑΠ.

Η δράση φιλοδοξεί να ενισχύσει τους δεσμούς αλληλεπίδρασης και συνεργασίας των αποφοίτων, να ενθαρρύνει τις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις των μελών του, και να διατηρήσει δια βίου τη σχέση των αποφοίτων με το ίδιο το ίδρυμα από το οποίο αποφοίτησαν, επιδιώκοντας τη διάχυση των αξιών του Πανεπιστημίου από τους στενούς κόλπους της ακαδημαϊκής κοινότητας στην κοινωνία, την επιστήμη και τα επαγγελματικά πεδία δράσης των αποφοίτων του.

Όραμά μας αποτελεί η δημιουργία μίας κοινής αναγνωρίσιμης ταυτότητας των αποφοίτων του ΕΑΠ, ικανής να συμβάλει στη διατήρηση στενών δεσμών τους τόσο με το ίδρυμα από το οποίο αποφοίτησαν όσο και μεταξύ τους, στη βάση του αμοιβαίου ενδιαφέροντος και της υποστήριξης.

Η λειτουργία του ΔΙΚΤΥΟΥ ξεκινά τη Δευτέρα 15/11/2021. H ιστοσελίδα του ΔΙΚΤΥΟΥ μέσω της οποίας μπορείτε να εγγραφείτε και να συμμετέχετε στις δράσεις του είναι η alumni.eap.gr.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο δίκτυο και να ενισχύσετε τους «Δεσμούς Εξ Αποστάσεως», δημιουργώντας μία ζωντανή και αλληλεπιδραστική κοινότητα.

Πηγή: eap.gr