DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Φοιτητική ζωή σημαίνει γεμάτο και αυστηρό πρόγραμμα, και όπως είναι λογικό, πολλοί φοιτητές αναρωτιούνται πώς θα τα βγάλουν πέρα. Η τεχνολογία βοηθάει σε αυτό με εφαρμογές για κάθε είδους ανάγκη, από την οργάνωση της ημέρας, μέχρι τη διατήρηση λεπτομερών σημειώσεων και τη διασκέδαση.

Στο άρθρο θα παρουσιάσουμε κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα πάντα και θα σας “λύσουν” τα χέρια.

LectureNotes

Το LectureNotes είναι μια εφαρμογή Android για λήψη σημειώσεων με χειρόγραφο στην οθόνη, ιδίως με γραφίδα.
Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα έναν χρήστη στο πανεπιστήμιο (ή στο σχολείο), για παράδειγμα έναν λέκτορα που το χρησιμοποιεί για την προετοιμασία της διάλεξής του ή ακόμα και για την πραγματική διδασκαλία (γράφοντας στη συσκευή και προβάλλοντας το περιεχόμενο της οθόνης για το κοινό) ή φοιτητής που το χρησιμοποιεί για τη λήψη χειρόγραφων σημειώσεων κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Η συσκευή εγγραφής φωνής Hi-Q MP3 λαμβάνει την κινητή εγγραφή ήχου στο επόμενο επίπεδο. Χαρακτηριστικά-γεμάτο και φορτωμένο με επιλογές προσαρμογής, και με υψηλής πιστότητας 44 kHz δειγματοληψία ήχου, είναι μίλια μπροστά από οποιαδήποτε τυπική εφαρμογή εγγραφής.
Προσωπικές φωνητικές σημειώσεις, ομαδικές συζητήσεις, πρακτική μπάντα, συναυλίες, διαλέξεις, συνομιλίες, κηρύγματα και πολλά άλλα – αν το ακούσετε, η εφαρμογή μπορεί να την καταγράψει.
Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε αρχεία MP3 σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες είναι αρκετά συμπαγείς και μπορούν να αναπαραχθούν σχεδόν παντού.

 

Quizlet

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή μελέτης ενισχυμένης με AI με το Quizlet. Βυθιστείτε σε οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε, όπου μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 700 εκατομμύρια σετ ψηφιακών καρτών flash ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Ως η #1 πλατφόρμα εκμάθησης με ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη, το Quizlet προσφέρει εξατομικευμένα κουίζ και δοκιμές πρακτικής, λύσεις γραπτών εργασιών από ειδικούς και μετασχηματιστικά εργαλεία μελέτης τεχνητής νοημοσύνης.

Flashcards App

Η εφαρμογή Flashcards είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία του λεξιλογίου σας ή για την απομνημόνευση και τη μελέτη οτιδήποτε. Μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα για παράδειγμα, όπως Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά ή Κινέζικα.

Νέα χαρακτηριστικά:

  • Προσθέστε πολλά αρχεία εικόνων στις κάρτες Flash
  • Προσθέστε πολλά αρχεία ήχου στις κάρτες Flash
  • Χρησιμοποιήστε τη νέα συσκευή εγγραφής ήχου για να προσθέσετε εγγραφές στις κάρτες Flash
  • Βρείτε γρήγορα τις κάρτες Flash με την ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης

 

HabitHub – Habit & Goal Trackr

Το HabitHub είναι μια ισχυρή εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση συνηθειών, την επίτευξη των στόχων σας και, τέλος, τον εαυτό σας.
Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις σε όποια ημέρα θέλετε και ακόμη και να διαβάσετε όλες τις σημειώσεις ταξινομημένες κατά την τελευταία εβδομάδα, μήνα ή ακόμη και έτος!!
Παρακολουθήστε τις συνήθειες και τους στόχους σας απευθείας από την αρχική οθόνη.
Θέλετε να μάθετε πώς έχετε κάνει με αυτούς τους στόχους / συνήθειες; Δείτε τη μεγάλη εικόνα με τη βοήθεια γραφημάτων. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με το τι λειτουργεί για εσάς και τι δεν λειτουργεί. Αποκτήστε μια ανάλυση όλων των επιτυχημένων και αποτυχημένων ημερών ανά εβδομάδες, μήνες ή χρόνια.
Δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε εξωτερικούς παρόχους αποθήκευσης.

 

My Study Life – School Planner

Χρησιμοποιήστε το MyStudyLife για να οργανωθείτε και να παραμείνετε οργανωμένοι. Παρακολουθήστε και λάβετε υπενθυμίσεις για τα μαθήματα, τις εργασίες και τις εξετάσεις σας.
Η εφαρμογή χρονοδιαγράμματος MyStudyLife είναι επίσης προσβάσιμη μέσω του ιστού και συγχρονίζεται απρόσκοπτα μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyStudyLife οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

 

Evernote

Αποτυπώστε ιδέες όταν χτυπήσει η έμπνευση. Φέρτε τις σημειώσεις σας, τις εκκρεμότητες και προγραμματίστε μαζί για να εξομαλύνετε τις περισπασμούς της ζωής σας και να πετύχετε περισσότερα – στην εργασία, στο σπίτι και οπουδήποτε ενδιάμεσα.
Το Evernote συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να είστε παραγωγικοί εν κινήσει. Αντιμετωπίστε τη λίστα υποχρεώσεων με τις Εργασίες, συνδέστε το Ημερολόγιο Google για να παρακολουθείτε το πρόγραμμά σας και δείτε γρήγορα τις πιο σχετικές πληροφορίες σας με έναν προσαρμόσιμο πίνακα ελέγχου αρχικής σελίδας.

 

RealCalc Plus

Το RealCalc έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται και να λειτουργεί ακριβώς όπως μια πραγματική αριθμομηχανή χειρός. Έχει όλες τις τυπικές επιστημονικές λειτουργίες συν ιστορικό, μνήμες, μετατροπές μονάδων και σταθερές. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από στυλ και μορφές εμφάνισης. Υποστηρίζει επίσης δυαδικούς, οκταδικούς και δεκαεξαδικούς υπολογισμούς και διαθέτει προαιρετική λειτουργία RPN. Το RealCalc είναι εύκολο στη χρήση, αλλά περιλαμβάνει πλήρη βοήθεια στην εφαρμογή.

 

Desmos Graphing Calculator

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Desmos Graphing Calculator, μπορείτε αμέσως να σχεδιάσετε οποιαδήποτε εξίσωση, από γραμμές και παραβολές μέχρι παράγωγα και σειρές Fourier.

 

WolframAlpha

Η Wolfram Alpha είναι μία μηχανή αναζήτησης που διαφέρει παντελώς από τις άλλες. Αν και μας δίνει πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα, όπως κάθε άλλη μηχανή αναζήτησης, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Οι δημιουργοί της το περιγράφουν ως μία “υπολογιστική μηχανή γνώσης”, και πραγματικά μπορεί να υπολογίσει οτιδήποτε φανταστούμε. Από πίνακες και αστροφυσική, μέχρι δεδομένα μετοχών και στατιστικά στοιχεία.

 

Mathway – Math Problem Solver

Το Mathway είναι ο πιο έξυπνος μαθηματικός υπολογιστής στον κόσμο για άλγεβρα, γραφήματα, λογισμούς και πολλά άλλα! Το Mathway σάς προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μαθηματικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πολύπλοκες έννοιες. Απλώς στρέψτε την κάμερά σας και τραβήξτε μια φωτογραφία ή πληκτρολογήστε την ερώτηση για τα μαθηματικά στο σπίτι για απαντήσεις βήμα προς βήμα.

 

EdX – Online Courses

Η edX είναι ένας οργανισμός, που στόχο έχει να προσφέρει πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε όσους το επιθυμούν. Υπάρχει εφαρμογή για Android, μέσω της οποίας αποκτάτε πρόσβαση στα μαθήματα που προσφέρονται, από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

 

SoloLearn: Learn to Code for Free

Με την εφαρμογή SoloLearn: Learn to Code for Free μάθετε να κωδικοποιείτε περισσότερες από 20 γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των Python, JavaScript, HTML, CSS, SQL, C#, Java, SWIFT, Go και C++. Προγραμματίστε, εξασκηθείτε και δημιουργήστε κώδικα σε bite-size, δωρεάν μαθήματα. Κάθε μάθημα κωδικοποίησης σχεδιάζεται από ειδικούς προγραμματιστές και προσαρμόζεται στο επίπεδό σας. Τα μονοπάτια μάθησης περιλαμβάνουν εξάσκηση και ασκήσεις πραγματικού κόσμου ως βασικά στοιχεία για να δημιουργήσετε κώδικα σε Python, C++, HTML ή Java: Μπορείτε ακόμη και να εξασκηθείτε σε έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή κώδικα!