DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Εργασίες Πανεπιστημίου – Είδη γραφής

Εργασίες Πανεπιστημίου τιμές: Οι κύριοι τύποι ακαδημαϊκής γραφής είναι ο περιγραφικός, ο αναλυτικός, ο πειστικός και ο κριτικός. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους γραφής έχει συγκεκριμένα γλωσσικά χαρακτηριστικά και σκοπούς.
Σε πολλά ακαδημαϊκά κείμενα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν τύπους.

  • Περιγραφική γραφή

Ο απλούστερος τύπος ακαδημαϊκής γραφής είναι ο περιγραφικός. Σκοπός του είναι να παρέχει γεγονότα ή πληροφορίες. Ένα παράδειγμα θα ήταν η περίληψη ενός άρθρου ή η έκθεση των αποτελεσμάτων ενός πειράματος.
Τα είδη των οδηγιών για μια καθαρά περιγραφική εργασία περιλαμβάνουν: “εντοπίζω,αναφέρω,καταγράφω,συνοψίζωκαιορίζω.

  • Αναλυτική γραφή

Είναι σπάνιο για ένα κείμενο πανεπιστημιακού επιπέδου να είναι καθαρά περιγραφικό. Τα περισσότερα ακαδημαϊκά κείμενα είναι επίσης αναλυτικά. Η αναλυτική γραφή περιλαμβάνει την περιγραφική γραφή, αλλά απαιτεί επίσης να αναδιοργανώσετε τα γεγονότα και τις πληροφορίες που περιγράφετε σε κατηγορίες, ομάδες, μέρη, τύπους ή σχέσεις.
Μερικές φορές, αυτές οι κατηγορίες ή οι σχέσεις αποτελούν ήδη μέρος του γνωστικού αντικειμένου, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα τις δημιουργήσετε ειδικά για το κείμενό σας. Αν συγκρίνετε δύο θεωρίες, μπορείτε να χωρίσετε τη σύγκρισή σας σε διάφορα μέρη, για παράδειγμα: πώς κάθε θεωρία αντιμετωπίζει το κοινωνικό πλαίσιο, πώς κάθε θεωρία αντιμετωπίζει τη γλωσσική εκμάθηση και πώς κάθε θεωρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πράξη.
Τα είδη των οδηγιών για μια αναλυτική εργασία περιλαμβάνουν: “ανάλυση”, “σύγκριση”, “αντίθεση”, “σχέση” και “εξέταση”.

  • Πειστική γραφή

Στα περισσότερα ακαδημαϊκά συγγράμματα, απαιτείται να προχωρήσετε τουλάχιστον ένα βήμα παραπέρα από την αναλυτική γραφή, στην πειστική γραφή. Η πειστική γραφή έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αναλυτικής γραφής (δηλαδή πληροφορίες συν αναδιοργάνωση των πληροφοριών), με την προσθήκη της δικής σας άποψης. Τα περισσότερα δοκίμια είναι πειστικά, και υπάρχει ένα πειστικό στοιχείο τουλάχιστον στη συζήτηση και στο συμπέρασμα ενός ερευνητικού άρθρου.
Οι απόψεις στην ακαδημαϊκή γραφή μπορεί να περιλαμβάνουν επιχειρήματα, συστάσεις, ερμηνείες ευρημάτων ή αξιολόγηση της εργασίας άλλων. Στην πειστική γραφή, κάθε ισχυρισμός που διατυπώνετε πρέπει να υποστηρίζεται από κάποια αποδεικτικά στοιχεία, για παράδειγμα μια αναφορά σε ερευνητικά ευρήματα ή δημοσιευμένες πηγές.

  • Κριτική γραφή

Η κριτική γραφή είναι κοινή για την έρευνα, τα μεταπτυχιακά και τα προχωρημένα προπτυχιακά γραπτά. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της πειστικής γραφής, με την προσθήκη τουλάχιστον μιας άλλης άποψης. Ενώ η πειστική γραφή απαιτεί να έχετε τη δική σας άποψη για ένα ζήτημα ή θέμα, η κριτική γραφή απαιτεί να εξετάσετε τουλάχιστον δύο απόψεις, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας.
Για παράδειγμα, μπορείτε να εξηγήσετε την ερμηνεία ή το επιχείρημα ενός ερευνητή και στη συνέχεια να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα του επιχειρήματος ή να δώσετε τη δική σας εναλλακτική ερμηνεία.
Παραδείγματα εργασιών κριτικής γραφής περιλαμβάνουν την κριτική ενός άρθρου περιοδικού ή μια βιβλιογραφική ανασκόπηση που προσδιορίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της υπάρχουσας έρευνας. Τα είδη των οδηγιών για την κριτική γραφή περιλαμβάνουν: “κριτική”, “συζήτηση”, “διαφωνία” και “αξιολόγηση”.

Εργασίες Πανεπιστημίου τιμές

Στο φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET, με την απαραίτητη ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων καθηγητών, μπορούμε να είμαστε δίπλα σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Μέσα από τις υπηρεσίες μας μπορείτε να λάβετε πλήρη υποστήριξη για την συγγραφή μιας ολοκληρωμένης και πρωτότυπης εργασίας.
Αναλυτικά, το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει:

  • Την επιλογή του θέματος της εργασίας σας
  • Την ερευνητική πρόταση που θα περιλαμβάνει
  • Συλλογή βιβλιογραφικών αναφορών
  • Οργάνωση πλάνου τμηματικών παραδόσεων
  • Δημιουργία δομής (εισαγωγή -κυρίως θέμα – συμπεράσματα)
  • Εκπόνηση της εργασίας

ΟΛΑ τα παραπάνω, πάντοτε σε ΑΜΕΣΗ επικοινωνία με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την υποστήριξη.

Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας και το χρόνο παράδοσης.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσεις για το κόστος.