DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσλαμβάνει έναν πτυχιούχο χημικό μηχανικό στο πλαίσιο ανάλογης δράσης.

Συγκεκριμένα, η θέση αφορά στην δράση «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των συνεργασιών με σκοπό την προώθηση δράσεων οι οποίες επιδεικνύουν σεβασμό για την προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή» αναφορικά με το έργο «Βελτίωση της γονιμότητας άγονων εδαφών με την συνδυαστική χρήση γαιοσκωλήκων και βιοεξανθρακωμάτων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής θρεπτικής και αγρονομικής αξίας. Εφαρμογή τεχνολογίας σε πιλοτικό στάδιο-BIOCOM».

Η θέση εργασίας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

  • Ένας Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός

Η διάρκεια σύμβασης και η αμοιβή

  • Διάρκεια σύμβασης25 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης
  • Αμοιβή: Η αμοιβή καθορίζεται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του έργου και ανέρχεται σε ποσό έως 30.000,00€ μικτά συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων, όπως εκάστοτε ισχύουν.

Η υποβολή αιτήσεων και τα δικαιολογητικά

Η αίτηση συμπληρώνεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα και συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά αποκλειστικά σε μορφή pdf, με την εξής σειρά:

  1. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Παραμονής ή Ειδικό Δελτίο Αιτούντος Άσυλο
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (στην ελληνική γλώσσα)
  3. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα Προσόντα του υποψηφίου:

(Α) Τίτλοι Σπουδών (σε περίπτωση που στους τίτλους σπουδών δεν αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου σε αριθμητική κλίμακα, χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν επιπλέον βεβαίωση του τμήματός τους ή πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, με σχετική αναγραφή αυτού).

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://apps.eap.gr/elke (διαδικασία: 80280/2 η διαδικασία/2023) το αργότερο έως τις 28 Νοεμβρίου 2023 (23:59).

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, στον ακόλουθο σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Πηγή: proson.gr