DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Εργασίες ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρέχει τους ακόλουθους τίτλους σπουδών:

α) Πιστοποιητικά παρακολούθησης Θ.Ε. και Ε.Θ.Ε.
β) Πτυχία
γ) Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης
δ) Διδακτορικά Διπλώματα

Στα προγράμματα σπουδών που διαρθρώνονται με Θ.Ε. ετήσιας διάρκειας, για την απόκτηση του πτυχίου απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση τουλάχιστον δώδεκα (12) Θ.Ε. ή και Ε.Θ.Ε.,
όπου προβλέπεται, ενώ για την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση των Θ.Ε. ή και Ε.Θ.Ε., όπου προβλέπεται, η εκπόνηση και
η παρουσίαση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, όπου προβλέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες δήλωσης σε κάθε πρόγραμμα σπουδών.
Στα προγράμματα σπουδών που διαρθρώνονται με Θ.Ε. εξαμηνιαίας διάρκειας, για την απόκτηση του πτυχίου απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση τουλάχιστον είκοσιτεσσάρων (24)
Θ.Ε. ή και Ε.Θ.Ε., όπου προβλέπεται, ενώ για την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση των Θ.Ε., της Πρακτικής Άσκησης, των
Εργαστηριακών Θεματικών Ενοτήτων, η εκπόνηση και η παρουσίαση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, όπου προβλέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες δήλωσης σε κάθε
πρόγραμμα σπουδών.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που βαθμολογούνται στο πλαίσιο μιας Θ.Ε. είναι: γραπτές εργασίες, ασκήσεις, τεστ, εργαστηριακή εξάσκηση, παρουσιάσεις κ.λπ.. Κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα βαθμολογείται με άριστα το δέκα (10).

Ο αριθμός των Ε.Δ. είναι από 4-6 για τις ετήσιες Θ.Ε. και από 3-4 για τις εξαμηνιαίες Θ.Ε..

Εκπόνηση εργασιών ΕΑΠ

Το Φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με βάση τις αναφερόμενες προδιαγραφές του Οδηγού Σπουδών και το επιλεγμένο βιβλιογραφικό στυλ, που ζητείται από το ΕΑΠ.

Είναι το μόνο εξειδικευμένο φροντιστήριο για το ΕΑΠ που μπορεί να σας βοηθήσει στο να ανταπεξέλθετε στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και στην επιτυχή υποστήριξη των εργασιών σας με πλήρη εχεμύθεια.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε θεματικές ενότητες του ΕΑΠ.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τη χαμηλή τιμή και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και στην εκπόνηση είτε θεωρητικής είτε ερευνητικής εργασίας.

Συμπληρώστε τη δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.