DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες, συνάδελφοι/ισσες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΑΠ και μέλη όλων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων,

Με χαρά σας καλούμε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, που διοργανώνεται από το ΜΠΣ (LRM) Language education for refugees and migrants (L.R.M.), της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί με live streaming! Παρακαλούμε για τη σύνδεσή σας στις 11.00-12.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), για την απονομή βραβείων και δωρεών σε ιδρύματα παιδιών.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από το κανάλι του ΕΑΠ στο YouTube μέσω live streaming, ακολουθεί ο σύνδεσμος για το κανάλι.

ΕΑΠ: Εορτασμός της διεθνούς ημέρας ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε με φυσική παρουσία παρακαλούμε να προσέλθετε στο κτίριο του ΕΑΠ (Βιβλιοθήκη), οδός Γραβιάς 4-6, Αθήνα, στις 9.45-10 πμ (ώρα προσέλευσης) για συμμετοχή σας στη διαζώσης δραστηριότητα για τη διαφορετικότητα, ανθρώπινα δικαιώματα και πολυγλωσσία σε συνεργασία με τη UNICEF!

Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας- συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα έως και τις 9/12/2022- και για να σας ενημερώνουμε για μελλοντικές δραστηριότητες του L.R.M.!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyvccP9Lkn2i0PgU3SA8zrb2V9iC0EmNeWHVUYuk9U2vwsGA/viewform

Σας περιμένουμε όλους/όλες!
Νεκταρία Παλαιολόγου, ΕΑΠ
Διευθύντρια, L.R.M. ΠΜΣ

Πηγή: eap.gr