DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet
Επαγγελματικά δικαιώματα ΕΑΠ

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τους αποφοίτους του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) στο Instagram

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο Instagram.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι απόφοιτοι/ες των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, οι οποίοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φόντο το λογότυπο του ΕΑΠ κατά την έξοδό τους από τις ορκωμοσίες και τις τελετές απονομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται με την εξής διαδικασία:

  1. Ανεβάζετε τη φωτογραφία στο προφίλ σας στο Instagram με hashtag #hellenicopenuniversity.
  2. Ακολουθείτε τη Σελίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Instagram (link)
  3. Εγγράφεστε στο Δίκτυο Αποφοίτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (link)

H φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like, θα κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Ο/Η νικητής/ήτρια θα λάβει υποτροφία σε Πρόγραμμα του Κέντρου Επιμόρφωσης και δια βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την οποία χορηγεί το Δίκτυο Αποφοίτων του Ιδρύματος. Ο/Η νικητής/ήτρια θα επιλέξει το Πρόγραμμα της αρεσκείας του/της.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες, των οποίων οι φωτογραφίες θα καταλάβουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα κερδίσουν αντιστοίχως ένα βιβλίο του Εκδοτικού Οίκου του ΕΑΠ της επιλογής τους.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 11/3/2022 και θα ολοκληρωθεί στις 11/4/2022. Οι νικητές/ήτριες θα ανακοινωθούν στις 13/4/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον λογαριασμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Instagram.

Πηγή: eap.gr