DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Πτυχιακή εργασία

Αναλαμβάνω πτυχιακές εργασίες: Με τον όρο πτυχιακή εργασία ονομάζουμε μια μεγάλη εργασία που πρέπει να γράψει και να παραδώσει κάποιος προκειμένου να πάρει το πτυχίο του.
Στις περισσότερες σχολές και τμήματα πανεπιστημίων η εκπόνηση πτυχιακής εργασίας είναι συνήθως υποχρεωτική. Μάλιστα στις πιο πολλές περιπτώσεις βαθμολογείται και συμμετέχει και στον βαθμό του πτυχίου.
Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες, σχετικά λίγες, σχολές στις οποίες η πτυχιακή είναι είτε προαιρετική είτε δεν περιλαμβάνεται καθόλου στις υποχρεώσεις των φοιτητών.
Στις σχολές αυτές απαιτείται συνήθως κάποια πρακτική άσκηση ή η επιτυχής παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικών με το αντικείμενο σπουδών.
Η πτυχιακή εργασία δεν έχει συγκεκριμένη έκταση. Μπορεί να είναι από 30 μέχρι 100-120 σελίδες. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπου η πτυχιακή εργασία είναι λιγότερο από 30 σελίδες, αλλά το περιεχόμενο που ζητάει ο καθηγητής πρέπει να είναι συνήθως εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και άλλες φορές η έκταση μπορεί να ξεπερνάει τις 120 σελίδες, όπου έχουμε ως αναμένεται συρραφή πληροφοριών και καμία πρωτοτυπία.

Η πτυχιακή εργασία μπορεί να είναι είτε βιβλιογραφική είτε ερευνητική.
Στην περίπτωση που ο φοιτητής επιλέξει να εκπονήσει βιβλιογραφική εργασία, θα πρέπει να μελετήσει εις βάθος μεγάλος μέρος της βιβλιογραφίας και να παρουσιάσει τις απόψεις και τις ιδέες εγκεκριμένων επιστημόνων, ειδικών και συγγραφέων πάνω στο θέμα που έχει επιλέξει.
Από την άλλη, η ερευνητική πτυχιακή εργασία, απαιτεί η μελέτη να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο ερευνητικό ερώτημα. Στο πρώτο μέρος, α γίνει η επισκόπηση της βιβλιογραφίας, ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνει η παρουσίαση της έρευνας που έχει διεξάγει ο φοιτητής. Η δομή που θα ακολουθηθεί στο δεύτερο μέρος είναι: μεθοδολογία, παρουσίαση αποτελεσμάτων και τέλος η ανάλυση των ευρημάτων της έρευνας, είτε με τη μορφή ερωτηματολογίου, είτε με τη μορφή συνεντεύξεων.

Αναλαμβάνω πτυχιακές εργασίες

Στη DeskNET, έχουμε πολύχρονη παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης. Αναλαμβάνουμε πτυχιακές εργασίες Ελληνικών Πανεπιστημίων, καθώς και Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και δίνουμε τη δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης