DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Πάτρας, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Πάτρα

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την Πάτρα για σπουδές, έχουν πολλές επιλογές για τη διαμονή τους. Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο η πόλη υποδέχεται περίπου 4.000-5.000 νέους φοιτητές και ότι στο σύνολο αγγίζουν τις 50.000-55.000. Οι περισσότεροι επιλέγουν το κέντρο της πόλης για την εύκολη πρόσβαση τους σε όποια περιοχή και να επιλέξουν να μετακινηθούν. Για τους φοιτητές που έχουν μεταφορικό μέσο καταλληλότερες περιοχές διαμονής κοντά στο Πανεπιστήμιο είναι η Ανθούπολη και η Αγία Σοφία, ενώ καταλληλότερες για τις εγκαταστάσεις του πρώην Τ.Ε.Ι. είναι ο Άγιος Ανδρέας και τα Ζαρουχλέικα.
Η διασκέδαση στην Πάτρα προσφέρει πολλές επιλογές, διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για καφέ, ποτό ή φαγητό, κυρίως στο κέντρο της πόλης. Σημείο συνάντησης των φοιτητών είναι το Κάστρο το οποίο τις νύχτες που είναι φωτισμένο μετατρέπει την περιοχή σε ένα όμορφο σκηνικό, γεμάτο με παραδοσιακά μαγαζιά. Ένα άλλο ωραίο σημείο της άνω πόλης είναι και το Δασύλλιο που δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιλέξει να απολαύσει την θέα της Πάτρας από ψηλά.
Τα καλοκαίρια η διασκέδαση μεταφέρεται στο Ρίο, στα Βραχνέικα και σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο.
Για την βόλτα σας στην πόλη επιλέξτε να επισκεφθείτε το Ρωμαϊκό Ωδείο, το Μεσαιωνικό κάστρο, τον Φάρο, το σπίτι του Κωστή Παλαμά, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το Κάστρο στο Ρίο.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ιδρύθηκε με το Νομοθετικό Διάταγμα 4425 ως αυτοδιοικούμενο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) υπό την εποπτεία του Κράτους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διοικητικής Ανάπτυξης της Χώρας, με όραμα να αποτελέσει ένα πρότυπο πανεπιστήμιο που να καλλιεργεί το πνεύμα της διεθνούς συνεργασίας και της επιστημονικής προόδου. Τα εγκαίνια της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών τελέστηκαν στις 30 Νοεμβρίου 1966.

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πολυτεχνική Σχολή

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Πάτρα – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 13/2000. Έχει ως έδρα του την Τρίπολη και αναπτύσσεται σε επίπεδο ολοκληρωμένων Σχολών στις πέντε πρωτεύουσες των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η λειτουργία του Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2002 με την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών και του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.