DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αθήνας, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ξάνθη

Η πόλη της Ξάνθης βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες της Ροδόπης και αποτελεί το θησαυρό της Θράκης.
Η διαμονή στην πόλη για τους φοιτητές προσφέρει εκτός από την Φοιτητική Εστία και την δυνατότητα ενοικίασης διαμερισμάτων. Ο αριθμός δωματίων είναι μεγάλος και βρίσκονται εντός της Πανεπιστημιούπολης, καθώς και στο κέντρο της Ξάνθης. Για τον φοιτητή που θα επιλέξει να νοικιάσει διαμέρισμα, υπάρχει μεγάλος αριθμός κατοικιών στο κέντρο και δε θα δυσκολευτεί να βρει το κατάλληλο και σε οικονομική τιμή. Ενδεικτικά οι τιμές κυμαίνονται 150-250 ευρώ.
Η διασκέδαση στην πόλη, όπως σε κάθε πόλη που έχει φοιτητές, είναι γεμάτη επιλογές. Ο πεζόδρομος που βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης, σφύζει από ζωή και τα μαγαζιά που βρίσκονται εκεί προσφέρουν από καφέ μέχρι ποτό. Οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν για την έξοδό τους συνήθως την Παλιά Πόλη ενώ για τον καφέ τους επιλέγουν τα καφέ που βρίσκονται απέναντι από το Πανεπιστήμιο.
Για φαγητό η Ξάνθη προσφέρει ποικιλία τοπικών εδεσμάτων και γεύσεων, παντρεύοντας τη Μικρά Ασία με τα Βαλκάνια και στα ζαχαροπλαστεία της μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχα σιροπιαστά και φυσικά τις φημισμένες καριόκες.
Η Ξάνθη διαθέτει πλούσια ιστορία και παραδόσεις, γι’ αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως “η πόλη με τα χίλια χρώματα”.
Τέλος, να αναφέρουμε το φημισμένο Ξανθιώτικο καρναβάλι που ξεκίνησε το 1966 και προσφέρει πλήθος εκδηλώσεων στην διάρκεια του.
Εκτός από το καρναβάλι, εκδηλώσεις που είναι γνωστές είναι οι γιορτές της Παλιάς Πόλης και το Φεστιβάλ Μάνος Χατζιδάκις.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ξάνθη – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) ιδρύθηκε στις 27ης Ιουλίου 1973 και ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 1974-1975. Ονομάστηκε «Δημοκρίτειο» προς τιμήν του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Δημόκριτου, ο οποίος καταγόταν από την πόλη Άβδηρα του Νομού Ξάνθης. Η διοικητική έδρα του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής, ενώ διοικητικές υπηρεσίες παρέχονται και στις τέσσερις πόλεις-έδρες του.

Πολυτεχνική Σχολή

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.