DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα των  Ιωαννίνων, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ιωάννινα

Η πόλη των Ιωαννίνων θεωρείται από τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις, με σχεδόν 30.000 φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα απόσταση από το κέντρο και έχει 14 τμήματα όλων των κατευθύνσεων.
Για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπάρχει δυνατότητα διαμονής στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου στο χώρο της πανεπιστημιούπολης. καθώς και σε δωμάτια της Εστίας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.
Για όσους φοιτητές επιθυμούν να νοικιάσουν διαμέρισμα μπορούν να επισκεφτούν το site enoikiazetai με πληροφορίες για την εύρεση στέγης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Στην Πλατεία Πάργης βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά καταστήματα εστίασης, όπως και στην λεωφόρο Δωδώνης, τον πιο κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων.
Τους μήνες που ο καιρός το επιτρέπει, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα που βρίσκονται στη λίμνη, είτε για καφέ, είτε για φαγητό, είτε για ποτό.
Τα Ιωάννινα προσφέρουν και πολλά ιστορικά αξιοθέατα. Κάποια από αυτά είναι το κάστρο των Ιωαννίνων, το Νησί των Ιωαννίνων, το αρχαιολογικό μουσείο, η δημοτική πινακοθήκη, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, ενώ μπορούν να οργανώσουν εκδρομές στο Ζαγόρι, στο σπήλαιο Περάματος, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, στο φαράγγι του Βίκου και στη Δρακολίμνη.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μέσα στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, στις 8 Μαΐου του 1964, εξαγγέλθηκε από τον ημερήσιο τύπο η ίδρυση Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής στα Ιωάννινα, ως παραρτήματος της ίδιας Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Τμήμα ιδρύθηκε και άρχισε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 1964 – 65 με διακόσιους φοιτητές. Αρχικά το Τμήμα στεγάστηκε στο παλαιό κτίριο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Μια πτέρυγα του ίδιου κτιρίου, που κατείχε το στρατιωτικό νοσοκομείο 406, παραχωρήθηκε από τις στρατιωτικές αρχές για την κάλυψη των πρώτων διοικητικών και διδακτικών αναγκών. Για τον ίδιο λόγο, μετατράπηκε σε αίθουσα διδασκαλίας η μεγάλη αίθουσα τελετών της Ακαδημίας. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 7 Νοεμβρίου 1964.

Φιλοσοφική Σχολή

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Καλών Τεχνών

Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Πολυτεχνική Σχολή

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

Σχολή Μουσικών Σπουδών

Τμήμα Μουσικών ΣπουδώνΣχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Σχολή Γεωπονίας

Τμήμα Γεωπονίας

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.